Zatiaľ nie je známe, či bude v predaji aj na Slovensku.

Xiaomi uviedlo na trh vynovenú verziu TV Sticku 4K, ktorú možno označiť ako model pre rok 2023. V porovnaní s pôvodným TV Stickom 4K, ktorý prišiel na trh pred rokom, a ktorý dlhodobo používame v redakcii, sú rozdiely minimálne – zmenil sa iba diaľkový ovládač. Ten mal v pôvodnej verzii dve multimediálne tlačidlá a model pre rok 2023 navýšil tento počet na štyri multimediálne tlačidlá.

Ignorujúc rozdiely v diaľkovom ovládači, samotný TV Stick 4K ostal bez zmeny. Jeho základom je procesor Amlogic S905Y4, ktorý dopĺňa 2 GB RAM a 8 GB úložisko. Operačný systém je Android TV 11, pričom prípadný upgrade na Google TV výrobca neplánuje.

Samozrejmosťou je podpora pre Dolby Vision a Dolby Atmos. Model pre rok 2023 je v predaji v Indii za v prepočte 57 eur. Zatiaľ nie je známe, či sa dostane do ostatných regiónov a na Slovensko. Každopádne, ak sa tak stane, alebo ak na verziu TV Stick 4K (2023) natrafíte v nejakom eshope, a budete sa rozhodovať medzi TV Stick 4K (2022) a TV Stick 4K (2023), vyberajte si podľa nižšej ceny.

Zdroj: Xiaomi
Xiaomi TV Stick 4K (2023)
Xiaomi TV Stick 4K je malé zariadenie, ktoré sa vám zmestí do vrecka a umožní sledovať TV vysielanie a streamovacie služby kdekoľvek, kde je k dispozícii zobrazovacie zariadenie s HDMI portomZdroj: Xiaomi
Xiaomi TV Stick 4K (2022)

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit