Tablet Redmi Pad SE 8.7 4G bude najlacnejší tablet z portfólia spoločnosti.

Aj napriek tomu, že čínske Xiaomi so svojimi dcérskymi značkami aktuálne pracuje na viacerých zaujímavých smartfónoch, nevynecháva práce ani na iných zariadeniach. Už o pár dní sa teda na trhu odprezentuje nový tablet, ktorý bude medzi zariadeniami portfólia spoločnosti skutočne unikátny. Vyznačovať sa bude menšími rozmermi, no aj možnosťou pripojenia do 4G siete či nízkou cenou.

Označenie tohto tabletu bude Redmi Pad SE 8.7 4G. Názov pritom odkazuje aj na jeho vlastnosti v podobe menšieho displeja aj možnosť pripojenia do siete pomocou karty SIM. Zároveň však pôjde o upravený model Redmi Pad SE, ktorý na trhu zožal obrovský úspech a stal sa tak jedným z najpredávanejších lacných tabletov vo viacerých krajinách.

Redmi Pad SE 8.7 4G zaujme aj cenou

Len nedávno spoločnosť Xiaomi prezradila, že predstavenie menšieho tabletu Redmi Pad SE 8.7 4G prebehne už 29. júla. Oficiálne predstavenie tabletu teda nie je ďaleko, no v súčasnosti prichádzajú aj posledné úniky pred predstavením. Najnovšie sa týkajú ceny, ktorá bude už na začiatku predaja skutočne nízka. Menší tablet z dielne Redmi by tak mal stáť len 169 eur. Ak sa táto informácia potvrdí, mohol by osloviť množstvo zákazníkov.

Redmi Pad SE 4GZdroj: gsmarena.com
Redmi Pad SE 4G

Tablet Redmi Pad SE 8.7 4G bude kompaktným zariadením s 8,7″ displejom. Pôjde o LCD panel s HD rozlíšením a podporou obnovovacej frekvencie pri 90 Hz. O výkon sa postará čipset MediaTek Helio G99 a batéria bude mať kapacitu 6650 mAh. Nabíjanie by malo byť možné pri výkone 18 W a cena vo výške 169 eur by sa mala týkať pamäťovej konfigurácie so 4 GB RAM a 128 GB interným úložiskom. V ponuke by ale mohla byť aj lacnejšia verzia so 64 GB úložiskom.

Predstavenie prebehne najskôr pre región Indie. Po indickom predstavení sa očakáva, že Xiaomi prinesie tento tablet aj do ďalších regiónov. Objaviť by sa tak mal ako v Latinskej Amerike, tak aj v Európe.

Zdroj: xiaomiadictos.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.