Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Univerzálna herná myška ponúka výnimočnú výkonnosť a vlastnosti, vďaka ktorým vás tak skoro neomrzí

XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR, výrobca vysoko výkonných produktov pre hráčov, profesionálnych e-športovcov a technologických nadšencov s potešením oznamuje uvedenie hernej myšky XPG PRIMER. Myš XPG PRIMER, ktorá sa pýši optickým snímačom s rozlíšením 12000 DPI, nápadným RGB osvetlením a odolnými spínačmi OMRON, predstavuje zariadenie s výnimočným pomerom ceny a výkonu ako pre herných nováčikov, tak aj pre tých, ktorí chcú kompletné a bezproblémové zariadenie.

Myš XPG PRIMER, vybavená optickým snímačom Pixart PMW3360, ponúka dokonalú rovnováhu medzi presnosťou, kvalitou a cenou. Okrem DPI sa XPG PRIMER vyznačuje tiež ergonomickým designom s tvarovaným telom z hladkého materiálu Double-Shot PBT, ktorý je odolný a jednoducho sa čistí, so štruktúrovanými postrannými úchopmi, ktoré sa nepoddajú potu, a tiež na dotyk príjemným posúvacím kolieskom pre pohodlie a väčšiu kontrolu. Aby bol zoznam parametrov pohodlia úplný, myška disponuje ľahučkým spleteným káblom a celková hmotnosť 98 g je dokonale vyvážená pre jednoduché kĺzanie, ale zároveň z hľadiska produktivity ponúka optimálne množstvo trakcie a pohodlia.

Myš XPG PRIMER je vyrobená tak, aby vydržala, a to vďaka vysoko odolným spínačom OMRON, ktoré majú výdrž až 20 miliónov kliknutí. Aby bol herný vzhľad dokonalý, po stranách a na hornej časti myšky sú dve pásiky s RGB svetlom s výberom oslnivých efektov.

Odporúčaná koncová cena: XPG PRIMER – 44 eur

 

Značky: