Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rekord padol na zostave s čipsetom Intel® Core™ i9, základnou doskou MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC a LN2 chladením.

ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, oznámila, že XPG Overclocking Lab (XOCL) pretaktoval DDR4 pamäťový modul SPECTRIX D60G RGB na frekvenciu 5 634 MT/s. Tým bol prekonaný predchádzajúci rekord, ktorý bol 5 608 MT/s. K úspešnému pretaktovaniu došlo na zostave s čipsetom Intel Core i9 a základnou doskou MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC s LN2 chladením. Výsledky boli overené a publikované na webe HWBOT.

Viac RGB na mm2

D60G sa môže pochváliť väčším RGB podsvietením prepočítaným na mm2 než ktorýkoľvek predchádzajúci pamäťový modul. Konkrétne je podsvietených viac než 60 % povrchu pamäťového modulu. Plne odhalené svetelné difuzéry sú výnimočne široké. V spojení s uchvacujúcim a mnohofarebným flow efektom hravo zatieni každú konkurenciu. Bez povšimnutia isto nezostane ani unikátny avantgardný design D60G, ktorý zahŕňa svetelné X, ako ho poznáme už z predchádzajúcich produktov XPG, a diamantovo brúsený povrch.

Programovateľné RGB podsvietenie

Herné zážitky je možné vylepšiť programovateľnými svetelnými efektami. Nastavenie prebieha v aplikácii XPG RGB Sync alebo v aplikáciách hlavných výrobcov základných dosiek, s ktorými je pamäťový čip kompatibilný. Používatelia si môžu vybrať z niekoľkých rytmov blikania, rýchlostí pulzovania, úrovňami intenzity podsvietenia a meniť rad ďalších parametrov.

Stabilný, odolný a spoľahlivý

Pri výrobe D60G boli použité len vysoko kvalitné integrované obvody a preverený kovový chladič. Vďaka tomu dosahuje pamäťový modul excelentnú spoľahlivosť, stabilitu, výkonnosť a životnosť. Okrem toho podporuje Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0, takže pretaktovanie prebieha pohodlne priamo v operačnom systéme bez toho, aby musel používateľ nastavovať rôzne parametre v BIOSe počítača.

Značky: