Cena je 5,99 eur mesačne, resp. 8,99 v prípade rodinného predplatného.

Google spustil na Slovensku hudobnú službu YouTube Music. Tá je dostupná od 17. júla 2019 a prináša viaceré funkcie, ako je sledovanie hudobných videí bez reklám alebo podporu offline režimu.

YouTube Music je priamou konkurenciou pre Spotify či Apple Music. V porovnaní s nimi sa odlišuje najmä bohatou knižnicou hudobných YouTube videí, ktoré môžete sledovať bez reklám. V prípade nehudobných videí sa reklama bude zobrazovať aj naďalej.

YouTube Music ponúka bohatý hudobný katalóg, hudobné videá, remixy aj živé vystúpenia. K dispozícii sú tiež oficiálne albumy a tisícky playlistov pre každý žáner a náladu. Samozrejmosťou je personalizácia obsahu a aplikácia YouTube Music tiež umožňuje prepínanie medzi audio a videom kedykoľvek v priebehu skladby.

YouTube Music je na Slovensku

Zadarmo aj bezplatne

YouTube Music ponúka mobilnú a desktopovú aplikáciu a prináša aj pokročilé vyhľadávanie s využitím strojového učenia, takže si budete vedieť vyhľadať skladbu či album, aj keď si neviete spomenúť na presný názov či autora. K dispozícii je v bezplatnej a platenej verzii.

V prípade bezplatnej verzie sa zobrazujú reklamy a nie je možné používanie aplikácie na pozadí. Platená verzia stojí 5,99 eur mesačne a prináša počúvanie bez reklám, offline režim a podporu počúvania na pozadí. K dispozícii je tiež rodinné predplatné za 8,99 eur mesačne až pre 6 členov rodiny.

Službu YouTube Music si môžete v platenej verzii vyskúšať na mesiac zadarmo. K dispozícii je aj služba YouTube Premium, ktorá v sebe obsahuje predplatné pre YouTube Music a umožňuje sledovať všetky videá bez reklamy a ukladať ich v offline režime.

Google Play
App Store

YouTube Music pre Android a iOS

Zdroj: Google

Prečítajte si aj:

Ako počúvať hudbu cez internet legálne. A zadarmo!

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit