YouTube teraz dokáže lepšie ustrážiť vaše tajomstvá.

Režim inkognito, ktorý sa testuje od mája, je teraz dostupný pre všetkých používateľov Android zariadení. Tento režim nezaznamenáva vašu históriu a nezanecháva po sebe skoro žiadne stopy.

Pokiaľ chcete funkciu aktivovať, je potrebné kliknúť na avatara a ako štvrtá v ponuke sa objaví možnosť voľby režimu inkognito. Tá nahradila možnosť Odhlásiť sa. Pokiaľ predsalen aktivujete režim inkognito, tak sa objaví hláška, že vaša aktivita môže byť aj napriek režimu inkognito viditeľná pre vášho zamestnávateľa, školu alebo poskytovateľa internetového pripojenia.

Aplikácia počas režimu inkognito namiesto vášho avatara zobrazí známu ikonu okuliarov s klobúkom a v spodnej časti obrazovky upozornenie na aktivovanie režimu.

Hoci je ponuka YouTube stále plne viditeľná aj počas zapnutia režimu, môžete pristupovať iba k možnostiam Domov a Trendy. Ak sa pokúsite prejsť na Odbery, Doručené a Knižnica zobrazí sa prázdna obrazovka s oznámením, že tieto položky budú viditeľné iba v prípade, keď deaktivujete režim inkognito.

Najnovšia verzia YouTube, ktorá obsahuje režim inkognito, je teraz k dispozícii na prevzatie. Pre získanie tejto funkcie je potrebné aktualizovať aplikáciu na najnovšiu dostupnú verziu.

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Facebook má patent na technológiu, ktorá odpočúva okolie cez mikrofón smartfónu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.