Naskytuje sa jedinečná príležitosť pre hokejových fanúšikov, ktorí ešte nemajú vstupenky, získať ich.

Stačí priniesť do ktorejkoľvek predajne Orangeu nepotrebný alebo starý mobil. Zapojíte sa tak do prebiehajúcej zbierky mobilov, ktorá zabezpečí ich ekologickú likvidáciu. Hokej vďaka svojim hodnotám a komplexnosti vychováva deti k disciplíne, k rešpektu k tímovej práci, k odhodlaniu, vytrvalosti i zodpovednosti. Aj to sú dôvody, prečo Orange stojí pri rozvoji mladých hokejových talentov.

Rovnako Orange dlhodobo motivuje svojich zákazníkov správať sa ekologicky. Už 19. kampaňou Darujme starým mobilom nový život sa snaží upriamiť ich pozornosť na šetrnú likvidáciu a zodpovedný postoj k životnému prostrediu. 

Odovzdaním nepotrebného mobilu v ktorejkoľvek predajni Orangeu v období od 26. apríla do 16. mája 2019 bude zákazník automaticky zaradený do žrebovania o vstupenky na IIHF majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2019.

Každý zákazník je aj automaticky zapojený do prebiehajúcej súťaže – 19. kampane zbierky a súťaží o 5 telefónov Huawei P20 black. Navyše za každý odovzdaný kus Orange prispeje sumou 50 centov občianskemu združeniu VAGUS.

Viac informácií o súťaži i prebiehajúcej zbierke nájdete na tomto odkaze.

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.