Pomocou biometrie môžete na svojom Galaxy jednoducho a bezpečne overiť svoju identitu.

So Samsung Pass si už nebudete musieť dlhé heslá ani pamätať, pretože budú v službe bezpečne uložené a v prípade potreby automaticky doplnené tam, kde ich práve potrebujete. Na prihlasovanie vám pritom postačí iba pohľad alebo dotyk. Pomocou biometrických údajov sa môžete rýchlo a bezpečne prihlasovať do svojich aplikácií, na webové stránky, alebo aj vyplniť údaje o platobných kartách.

Jednoduché a bezpečné

Samsung Pass predstavuje službu správy identity, ktorá umožňuje zabezpečený prístup prostredníctvom biometrického overenia Dúhovkou, Odtlačkom prsta alebo Rozpoznaním tváre. Z týchto troch možností odporúčame používať overovanie pomocou odtlačkov prstov.

Už nebudete musieť zadávať vaše ID a heslá pri prihlasovaní sa na webové stránky. Samsung Pass poskytuje rozšírenú používateľskú skúsenosť tým, že má integrovanú pokročilú biometriu. Heslá napríklad do obľúbených eshopov budú doplnené automaticky.

Skutočne silné zabezpečenie

Biometrické údaje chráni mimoriadne silné zabezpečenie Samsung Knox. Samsung Pass pomocou technológie FIDO (Fast Identity Online) zaistí platné overenia a poskytne jednoduché a bezpečné služby biometrického overenia.

Registrácia a nastavenia

  • Nájdite položku „Samsung Pass“ v ponuke „Biometrické údaje a zabezpečenie“ v Nastaveniach. Kliknite na ňu. Pri niektorých modeloch môžete aplikáciu Samsung Pass nájsť v ponuke „Zámok obrazovky a zabezpečenie“.
  • Kliknite na tlačidlo „Súhlasím“ a akceptujte „Podmienky a požiadavky“ používania služby Samsung Pass.
  • Overte svoju identitu pomocou odtlačku prsta a dúhovky.
  • Nastavenie je hotové.

Po aktivácii Samsung Pass budete pri zadávaní nových prihlasovacích údajov do eshopu alebo aplikácie dostávať návrhy na ich uloženie. Pri opätovnom prihlasovaní do rovnakého eshopu alebo aplikácie už dostanete návrh na ich automatické doplnenie. Návrh bude potrebné overiť podporovanou metódou biometrického overenia.

Svoju identitu môžete teraz jednoducho vo svojom smartfóne Samsung Galaxy overiť pomocou služby Samsung Pass.

Pozn.: Dostupnosť služby sa môže líšiť v závislosti od modelu a verzie OS.

Titulný obrázok: Samsung

Prečítajte si aj:

Prečo som si vybral Galaxy? Knox, Samsung Members, Ekosystém a Moje Galaxy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.