Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pripravte sa na úplne nový spôsob hrania real-time stratégie!

Oficiálne bola totiž spustená Halo Wars Blitz Multiplayer Beta pre Xbox One a Windows 10. Beta test pobeží až do 30. januára a je dostupný pre všetkých hráčov s počítačom s Windows 10 a zlatých členov na Xbox One.

Režim Blitz ponúka unikátny spôsob hrania Halo Wars 2, ktorý nahrádza tradičné aspekty real-time stratégií ako zhromažďovanie zdrojov, budovanie základne a rozvíjanie technologického stromu elegantným spôsobom, ako vybudovať armádu a pustiť sa rovno do akcie.

Na rozdiel od tradičných real-time stratégií, vaša armáda a schopnosti veliteľa sú vybrané a vybudované ešte pred tým, než začne zápas v Blitz. Hráči si vyberú svojho veliteľa, poskladajú si balíček z 12 kariet, pričom každá reprezentuje jeden typ jednotky alebo schopnosť. Všetky jednotky a schopnosti spotrebúvajú energiu a nájdenie ideálneho pomeru medzi lacnými a slabými, a drahými a prepracovanými jednotkami je súčasťou premyslenej stratégie. Nájdete tu takisto aj špecifické karty pre veliteľov. Napríklad kapitán Cutter poskytuje z orbity podporu z paluby UNSC Spirit of Fire, zatiaľ čo umelá inteligencia Isabel môže zmiasť protivníka pomocou hologramov. V tímových bitkách budú musieť hráči nájsť ideálny spôsob, ako navzájom využiť balíčky pre maximálny efekt.

Režim Blitz zavedie nováčikov v žánri real-time stratégií rovno na bojisko, zatiaľ čo veteránom umožní ponoriť sa hlbšie do stratégie budovaním balíčka kariet, zostavovaním armády a plánovaním protiútokov. Beta test ponúka iba PVP boje, ale pri vydaní hry bude možné hrať Blitz aj v PVE móde v režime Blitz Firefight.

 

Značky: