Ako sme už informovali, dnes, v piatok 15. júla – sa budete môcť celkom zabaviť s Uberom aj v Bratislave. Každý si totiž bude môcť objednať špeciálne Uber auto, ktoré mu privezie zmrzlinu.

Zajtra síce nejako extra horúco asi nebude, ale táto sladká pochúťka sa určite hodí. Ide o akciu #UberIceCream a Bratislava bude jedno zo 400 miest na svete, kde sa tak stane. Uber pripravil rozvoz zmrzliny v spolupráci s výrobcom Magnum, takže to budú kvalitné nanuky. Akcia sa koná v piatok 15. 7. od 11:00 hod. do 15:00 hodiny a každý si bude môcť v Bratislave objednať zmrzlinu kamkoľvek – domov, do práce alebo tam, kde bude tráviť čas so svojimi priateľmi – samozrejme, je to myslené v rámci Bratislavy.

Na rozvoz sa budú používať autá so špeciálnymi chladiacimi boxami so suchým ľadom. Rozvážať sa budú tohtoročné novinky Double Chocolate a Double Caramel, ktoré ponúkajú dvojitú dávku chrumkavej čokolády

magnum_mini caramel and chocolate_nowat

Ako to bude fungovať? Stačí si otvoriť aplikáciu Uber, zadať miesto doručenia a kliknúť na ikonu UberIceCream.

UberIceCreamIkona

Najbližší Uber zmrzlinár za pár minút dovezie 6 porcií mrazeného osvieženia v jednej krabici. Za celý Magnum Double Chocolate and Caramel box aj s dovozom v rámci Bratislavy zaplatíte len 2 EUR. Okrem nanuku vám urobia radosť odznaky a nanuky zabalené v štýlovej taške.

My sme si už tento proces vyskúšali. Uber zmrzlinár k nám v rámci testovacej prevádzky prišiel a priniesol odznaky aj balenie so 6 kusmi nanukov. Dnes mal síce na sklade iný typ zmrzliny, ale zajtra to budú sľubované novinky s dvojitou dávkou čokolády.

UberZmrzlinaKlobuk-1

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.