Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už tento piatok sa budete môcť s Uberom schladiť aj v Bratislave. Každý si totiž bude môcť objednať špeciálne auto, ktoré mu privezie zmrzlinu.

Milovníci tejto sladkej dobroty sa tak zároveň stanú súčasťou najväčšej kampane Uber, aká tu doteraz bola. Akcia #UberIceCream sa totiž bude konať už po piaty raz a aj vďaka Bratislave tento rok už vo viac ako 400 mestách, vo všetkých 69 krajinách sveta a na všetkých 6 kontinentoch, kde Uber pôsobí.

Vráťte sa v piatok do svojich detských čias a oslaďte si život vďaka jedinečnej kampani, ktorú pripravil Uber v spolupráci so zmrzlinou Magnum. Zmrzlinová kampaň sa bude konať už tento piatok 15. 7. od 11:00 hod. do 15:00 hod. a každý si bude môcť v Bratislave objednať zmrzlinu kamkoľvek – domov, do práce alebo tam, kde bude tráviť čas so svojimi priateľmi.

‚‚UberIceCream sa bude v Bratislave konať po prvýkrát a práve Bratislava sa tak stane súčasťou nielen medzinárodnej, ale aj medzikontinentálnej kampane. V špeciálne označených a neprehliadnuteľných autách budú vodiči prevážať v špeciálnych boxoch so suchým ľadom zmrzlinu pre všetkých, ktorí si ju chcú dopriať spoločne. A práve #indulgetogether je aj globálnym mottom celej akcie,” hovorí Barbora Polachová, marketingová manažérka Uber ČR a SR.

‚‚Sme veľmi radi, že sa do tejto celosvetovej akcie môžeme pripojiť v Prahe i v Bratislave. S kým iným osláviť Svetový deň zmrzliny, ako so značkou Magnum a jej tohtoročnými  novinkami – Double Chocolate a Double Caramel, ktoré ponúkajú dvojitú dávku ozajstnej chrumkavej čokolády. Nezabudnite teda aj na Svetový deň zmrzliny v sebe prebudiť šelmu,” hovorí Eva Kadlecová, Senior Brand Manager spoločnosti Unilever.

Ako to bude fungovať? Stačí si otvoriť aplikáciu Uber, zadať miesto doručenia a kliknúť na ikonu UberIceCream. Najbližší motorizovaný Uber zmrzlinár za pár minút dovezie 6 porcií mrazeného osvieženia. Vďaka spolupráci s Unilever, za celý Magnum Double Chocolate and Caramel box zaplatia maškrtníci len 2 EUR. Okrem nanuku vám urobia radosť odznaky a nanuky zabalené v štýlovej taške.

‚‚Očakávame obrovský záujem, preto bude môcť každý záujemca uskutočniť len jednu objednávku. Osobný zmrzlinár dorazí so šiestimi kúskami nanuku Magnum v špeciálnom balení, ktoré poteší celú rodinu, partiu priateľov, či kolegov v práci,” doplnila Barbora Polachová.

Bratislava sa po prvýkrát stane súčasťou veľkej zmrzlinovej párty, ktorá z roka na rok naberá na popularite. Tento rok sa odohrá vo viac ako 400 mestách na šiestich kontinentoch. S ohľadom na časový posun sa budú jednotlivé mestá a kontinenty postupne pridávať – prvú zmrzlinu ochutnajú na Novom Zélande a celú akciu uzatvorí Havaj.

Značky: