Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Priaznivci napínavých televíznych programov, ktorí majú balík freeSAT light alebo freeSAT medium HD, sa vďaka sprístupnenému vysielaniu AXN môžu tešiť na svetovú premiéru nového kriminálneho seriálu Nezvestná (Absentia).

Prvú epizódu prvej série televízia odvysiela 16. októbra. Seriál rozpráva príbeh agentky FBI Emily Byrneovej (Stana Katic), ktorá zmizne počas pátrania po jednom z najznámejších bostonských vrahov. Vyhlásia ju za mŕtvu, no o šesť rokov sa objaví so stratou pamäti v lesnej chatrči. Okrem toho, že jej manžel sa medzitým znova oženil a jej syna vychováva cudzia žena, sa navyše stane hlavnou podozrivou v sérii neobjasnených vrážd.

Na fanúšikov krimi čakajú aj ďalšie dobré správy. Počas akcie na AXN budú môcť sledovať 11. sezónu známej série NCIS. Špeciálni agenti budú riešiť komplikované prípady aj vo verzii tejto série, ktorá sa odohráva na americkom Juhu. AXN v premiére odvysiela počas voľného mesiaca 3. sezónu NCIS New Orleans.

Ak by ste chceli vidieť Rona Weasleyho z filmov o Harrym Potterovi v úplne odlišnej úlohe, nezmeškajte nový kriminálno – komediálny seriál Podfu(c)k (Snatch). Rupert Grint hrá člena skupiny drobných kriminálnikov, ktorí sa náhodou pripletú do zločinu tisícročia.

Zákazníci freeSAT-u nájdu kanál na pozícii 57. To platí pre klientov s prijímačmi s automatickým ladením, ktoré im poskytuje freeSAT. Zákazníci s vlastnými prijímačmi nájdu návod na naladenie ako aj úplný zoznam programov a mnoho ďalších informácií o ponukách na sk.freesattv.tv

AXN bude počas uvedeného obdobia prístupné pre všetkých zákazníkov vrátane tých, ktorých predplatené balíky program neobsahujú. Zákazníci, ktorí by chceli získať kanál natrvalo, si môžu predplatiť balík freeSAT plus HD.

Značky: