Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Majstrovská sveta v hokeji začínajú už o pár dní.

Pre hokejových fanúšikov si Orange aj tento rok pripravil prekvapenie v podobe vylepšenej mobilnej TV a extra porcie dát. Zákazníci tak nepremeškajú ani jeden gól. Zápasy môžu sledovať kdekoľvek sa budú počas šampionátu nachádzať. Postačí im pripojenie na internet. Ponuka platí pre mobilné telefóny, tablety aj notebooky. Výkon našich chlapcov si budú môcť vyhľadať znova a znova a znova – vďaka službe TV v mobile s Archívom.

Priame prenosy vždy po ruke

Nie všetci fanúšikovia si môžu vychutnávať atmosféru hokejového sviatku doma pri televízii či v podniku s priateľmi. To však neznamená, že musia prísť o jedinečné hokejové zážitky. Zákazníci Orangeu budú môcť výkony hokejistov sledovať vďaka vylepšenej mobilnej TV, ku ktorej teraz navyše dostanú extra porciu dát. Službu môžu využiť počas celého trvania šampionátu, ale aj dva mesiace po ňom. Extra porcia dát – 2 GB – bude k dispozícii od 1. mája do 31. júla 2016 pre všetkých, ktorí mobilnú TV už využívajú alebo sa pre ňu práve rozhodnú. Extra dáta sa zákazníkom aktivujú automaticky a prostredníctvom Wi-Fi alebo vďaka 3G a 4G sieti nebudú mať problém ani s kvalitou prenosu.

Nová moderná mobilná aplikácia Orange TV

Okrem extra porcie dát si Orange pre svojich zákazníkov pripravil aj vynovenú aplikáciu, vďaka ktorej bude služba TV v mobile odteraz ešte jednoduchšia. Atraktívnejšia a prehľadnejšia „appka“ so zjednodušeným ovládaním ponúkne fanúšikom ten pravý hokejový zážitok. Intuitívne a užívateľsky prívetivejšie menu pomôže rýchlo sa zorientovať vo vysielaných programoch. Nová verzia aplikácie je aktuálne dostupná pre operačný systém Android, pre operačný systém iOS bude dostupná už v najbližších dňoch.

Navyše, v 31 dňovom Orange TV archíve nájdu zákazníci všetky zápasy na jednom mieste. Jeho efektívnejšie ovládanie a prehľadnejšie ovládanie zaručí, že im neunikne ani jedna rozohrávka či napínavá koncovka.

Značky: