Po piatkovom výpadku je sieť Telekomu stabilná a všetky systémy bežia naplno – oznámil to hovorca Telekomu, Michal Korec.

Ako informoval, počas posledných dní a najmä počas víkendu venovali v Telekome obrovské množstvo úsilia na zabezpečenie čo najlepšej funkcionality. Výpadok bol úspešne diagnostikovaný a odstránený. Počas posledných dní monitorovali výkon sietí, aby mohli zabezpečiť plný výkon prevádzky.

V piatkovej finálnej aktualizácii bol slovami Dušana Švaleka, ktorý je zodpovedný za Slovensko, vyslovený prísľub, že to nenechajú len tak.

Tento piatok 17.5.2019 Telekom v mobilných sieťach ponúkne bezplatné volania, správy a dáta na Slovensku ZADARMO pre všetkých. A to  bez ohľadu na to, či zažili výpadok alebo im služby fungovali. Tieto výhody budú k dispozícii pre všetkých automaticky, bez registrácie. Doba použitia tejto ponuky je od 00:00 do 23:59 tento piatok.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.