Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hľadáte počítačovú skriňu, ktorá umožní nainštalovať všetky potrebné a výkonné komponenty, ale nechcete za to utratiťetky svoje peniaze? A chcete navyše skriňu, ktorá je niečím špeciálna?

Jedným z riešení je Zalman Z11 Plus HF1, skriňa s predinštalovaným účinným chladením. A ako skriňa vyzerá? Určite sa vám bude páčiť…

Použitý systém chladenia v tejto skrini zahŕňa mnoho patentovaných riešení, ktoré navrhli technici spoločnosti Zalman. Dlhoročné skúsenosti a tvrdá práca vyústili v maximálne obmedzenie hlučnosti. Vstavaný systém s piatimi ventilátormi má veľmi tichý chod, ale čo je dôležitejšie, podáva vysoký výkon chladenia. Navyše je možné zvýšiť účinnosť ďalšími dvomi ventilátormi. Skriňa si ľahko poradí aj s tými najvýkonnejšími počítačovými komponentmi.

Podpora počítačových komponentov

Do skrine Zalman Z11 Plus HF1 je možné nainštalovať základné dosky formátu ATX, microATX alebo Mini-ITX s procesormi všetkých najvýznamnejších výrobcov ako je Intel a AMD. Rovnako ľahko a bez problémov je možné nainštalovať grafické karty napríklad AMD Radeon alebo Nvidia GeForce.  Skriňa Zalman Z11 je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú postaviť skutočné herné monštrum.

Až osem komponentov

Táto skriňa je ideálnou voľbou nie len pre hráčov počítačových hier ale taktiež pre všetkých profesionálnych používateľov, ktorí potrebujú výkonný počítač. Riešenie skrine ponúka napríklad priestor až pre šesť pevných diskov HDD 3,5 palca a pre dva rychlé disky SSD 2,5 palca. Tento priestor môže byť ďalej využitý na inštaláciu dostatočných USB portov alebo čítačiek pamätí (3,5 palca) alebo DVD mechaniky, čítačiek kariet, ďalších ovládačov alebo nádrží na vodné chladenie.

Pokročilé riešenie vnútorného priestoru

Spodná časť skrine Zalman Z11 Plus HF1 je vyhradená pre štandardný napájací zdroj formátu ATX. Ihneď vedľa sú nainštalované prachové filtre, ktoré chránia vnútro skrine pred prachom, čo je mimo iné dôležité pre bezchybný chod prvkov chladiaceho systému. Na hornej časti skrine sú nainštalované dva porty USB 3.0 a dva porty USB 2.0 a dva audio porty.

Skriňa Zalman Z11 Plus HF1 je vyrobená z ocele a plastových prvkov. Na skriňu je poskytovaná dvojročná záruka. Doporučená koncová cena je 67 EUR vrátane DPH.

Technické údaje:

  • Model: Z11 Plus HF1
  • Formát skrine: ATX Mid Tower
  • Použité materiály: oceľ, plast
  • MB štandard: ATX, microATX a Mini-ITX
  • Pozícia pre interné disky: 1 × 2,5″, 5 × 3,5″
  • Pozícia pre externé jednotky: 1 × 3,5″, 4 × 5,25″
  • Porty: 1 × jack mikrofónu, 1 × jack reproduktoru, 1 × USB 2.0, 2 × USB 3
  • Rozmery: 49,8 × 26 × 52,5 cm
  • Hmotnosť: 7,5 kg