S aplikáciou na správu projektov, ktorá je prepojená s balíkom Office, máte všetko na svojom mieste.

Organizácia projektov by nemala byť projektom sama o sebe. Aplikácia Project Professional 2021 od spoločnosti Godeal24 za 25,7 € je navrhnutá tak, aby sa integrovala s kancelárskym balíkom Office a rýchlo rozbehla vaše projekty.

Táto aplikácia na okamžité stiahnutie Project Professional 2021 pre Windows obsahuje nástroje, ktoré potrebujete, či už ide o vopred pripravené šablóny na začatie práce, alebo podporu závislostí na priebežné vypĺňanie dátumov začiatku a konca. Project Professional má ľahko použiteľné časové tabuľky, jednoduchú vizualizáciu viacerých časových plánov a užitočné integrácie s podporou Office 2021 (26,75 €) a Office LTSC. Synchronizuje sa aj s aplikáciami Project Online a Project Server, takže ak ste už skúseným používateľom, nebudete musieť tráviť čas prestavovaním svojej práce.

Toto okamžité stiahnutie je k dispozícii pre jeden počítač so systémom Windows a ide o doživotnú kúpu bez nutnosti obnovovania a zadávania kreditných kariet. Pre Godeal24 je k dispozícii prémiová zákaznícka podpora, ktorá vám pomôže dostať Project do ponuky Štart a vrátiť sa k práci.

Sortiment produktov spoločnosti Godeal24 Office

Na overenie ceny zadajte zľavový kód DDA62

Medzi novinky systému Windows 11 patria rôzne vylepšenia zabezpečenia, prepracované používateľské rozhranie, integrácia Microsoft Teams atď. Vychutnajte si modernejšie a zjednodušené používateľské prostredie. Vďaka obrovským zľavám sa Windows 11 dostal na cenové dno! Musíte to však urobiť čo najskôr – tieto ceny sa už pravdepodobne dlho neudržia.

Sortiment Windows spoločnosti Godeal24

Na overenie ceny zadajte zľavový kód DDA50

Rad kombinovaných produktov Windows+Office od spoločnosti Godeal24

Na overenie ceny zadajte zľavový kód DDA62

Veľkoobchodný výber z Godeal24

Ostatné softvérové nástroje od Godeal24

Na Godeal24 je zaručené, že softvér je 100 % autentický. Stránka je 100 % bezpečná a prijatie kľúča sa uskutoční e-mailom okamžite po platbe . Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Kontakt na Godeal24:service@godeal24.com

Pri nákupe môžete platiť kreditnou kartou VISA/MASTERCARD alebo prostredníctvom služby PayPal.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: