Aktualizácia aplikácie Fun rádia pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android priniesla okrem moderného dizajnu aj zásadné interaktívne zmeny. Používatelia môžu chatovať alebo sa jednoduchšie a rýchlejšie zapojiť do diania v rádiu.

Poslucháči Fun rádia posielajú do redakcie denne rôzne fun obrázky, videá a texty, ktoré sa aj reálne zverejňujú, či už na webe Funradio.sk alebo na Facebook profiloch Ja som Fun rádio, Junior a Marcel a Sajfa. Nová aplikácia Fun rádia sa má funkcionalitou aj dizajnovo priblížiť k vizuálu web stránky.

funradio_2_nowat

Sekcia Funboard je staro-nová nástenka s novinkami z Fun rádia, aktuálnym playlistom a ponúka priestor na chat medzi funkáčmi. Používateľ komunikuje s ostatnými poslucháčmi pod svojim nickom a nie ako anonym. Príspevky sa takisto dajú komentovať. Registráciou sa používatelia automaticky stávajú členmi VIP Klubu Fun rádia. Výhodami členstva sú rýchlejšie zapojenie sa do súťaží, prísun aktuálnych noviniek a priame spojenie s moderátormi.

Posielať moderátorom svoje tipy, komentáre, video, fotky ale i zvuk môžete jednoducho v sekcii Aktivita, nástrojom Spoj sa s moderátorom. Kategória Tip na článok, ktorá bude v podobnom duchu, bude aktívna čoskoro.   

funradio_3_nowat

K dispozícii je aj možnosť nastaviť si kvalitu streamu. Nemenia sa tematické streamy, ktoré Fun rádio sezónne dopĺňa. V pláne sú aj ďalšie aktualizácie a dopĺňanie funkcionalít, ako Tip na článok, rozšírenie notifikácií alebo súťaže integrované priamo do aplikácie.

Vynovenú aplikáciu Fun rádio si môžete stiahnuť v príslušných obchodoch:

Aplikácia pre iOS: https://itunes.apple.com/sk/app/fun-radio/id406649066?mt=8

Aplikácia pre Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.bait.funradio

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit