Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V interiéroch trávime až 90 % nášho času. Najmä počas zimy menej vetráme a viac kúrime, čo môže znižovať kvalitu vzduchu v domácnosti. Naopak, zlepšovať kvalitu vzduchu v domácnosti pomáha čistička vzduchu Pure A9, ktorú teraz môžete získať s filtrom zadarmo.

 Nedostatok vetrania a zvýšená intenzita kúrenia negatívne ovplyvňujú ovzdušie v interiéroch. Nekvalitný vzduch v domácnosti je síce neviditeľný problém, ale môže spôsobovať pálenie očí, podráždenie dýchacích ciest, bolesti hlavy, suchú pokožku, poruchy koncentrácie alebo únavu. Navyše môže podporovať množenie vírusov, baktérií či alergénov.

S týmito všetkými problémami pomáha bojovať čistička vzduchu Electrolux Pure A9. Vďaka jedinečnej technológií PureSense nepretržite meria úroveň vnútornej a vonkajšej kvality vzduchu a automaticky upravuje rýchlosť čistenia vzduchu tak, aby bol váš domov vždy zdravým miestom.

Pomáha bojovať aj proti vírusom a baktériám v domácnosti. Je vybavená filtrom s antibakteriálnymi látkami, ktorý neutralizuje až 99,9 % baktérií v ovzduší a zabraňuje aj ich rozmnožovaniu. Ponúka tiež päť rôznych stupňov čistenia vďaka vymeniteľným filtrom, takže si ju môžete nastaviť vždy podľa vašich aktuálnych potrieb.

Nenápadná, ale účinná

Čistička Pure A9 vďaka modernému dizajnu dokonale zapadne do vašej domácnosti. Rovnako nenápadná je aj po hlukovej stránke. Dosahuje minimálnu hladinu hluku len 16,5 dB(A) a pracuje tak ticho, že si ju takmer ani nevšimnete. Aj pri maximálnom výkone je hladina hluku len 45,6 dB(A), takže je tichšia ako bežný rozhovor v domácnosti.

Jej výkon je však presným opakom nenápadnosti. Vďaka unikátnej technológii AirSurround dosahuje Pure A9 až 3-násobne vyššiu rýchlosť čistenia vzduchu ako predchádzajúce generácie. Vytvára silný, ale plynulý, špirálový pohyb vzduchu, zabezpečuje jeho efektívnu cirkuláciu a účinne čistí vzduch v priestoroch s veľkosťou až 92 m2.

Prepojenie s mobilom

Kvalitu vzduchu vo vašej domácnosti môžete sledovať a optimalizovať aj na cestách prostredníctvom aplikácie PURE A9. K dispozícii je kontrolovanie plnenia úloh v danom časovom období, prezeranie si súhrnného prehľadu o prevádzke či intuitívne upravovanie svoje nastavení.

Vianočná akcia

Túto zimu môžete pri kúpe čističky vzduchu Electrolux Pure A9 získať filter 360 v hodnote až 129,90 € úplne zadarmo. Stačí svoj nákup zaregistrovať na stránke www.electrolux.sk a filter je váš. Viac informácií o prebiehajúcej akcii nájdete na stránke www.electrolux.sk/local/promotions/cistydomov.

Značky: