Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ľahší vstup do virtuálneho priestoru s najkrajšou koncovkou .sk!

Ľudstvo každý deň zápasí s hrozbami reálneho sveta. V dnešných karanténnych dňoch dokonca oveľa intenzívnejšie. Denne evidujeme, že sa brány reálneho sveta postupne zatvárajú.

Preto spoločnosť SK-NIC, a.s. spolu so svojimi top registrátormi zjednodušujú možnosti prístupu do virtuálneho Slovenska, ktoré je na rozdiel od toho reálneho stále otvorené a k dispozícii.

Chceme prispieť k aktivite ľudí vo virtuálnom svete, v ktorom môžu pracovať, študovať, zabávať sa či nakupovať. A preto sa spoločnosti, ktoré dlhodobo prispievajú k „virtualizovaniu“ Slovenska dohodli, že v najbližších dňoch spoločne predstavia zvýhodnené ponuky služieb a pomôžu aj inými aktivitami v rámci núdzového stavu našej krajiny.

Spolu tak chceme čo najviac ľuďom uľahčiť vstup do priestoru, ktorý je príznačný najkrajšou koncovkou .sk. Za SK-NIC vytvárame unikátnu ponuku pre získanie si vlastného priestoru v tomto svete. Od 21. marca 2020 bude pre registrátorov cena za registráciu najkrajšej domény .sk 4 eur bez DPH. Akcia platí do 31. marca 2020.

Naši partneri (zoznam je uvedený nižšie) sa okrem zníženia ceny za registráciu domény pripájajú aj znížením cien či pridaním možností pre ďalšie služby, ako napríklad pre webhosting, ponuky šablón či online návody na tvorbu webstránok a podobne. Ďalšie ponuky budú postupne pribúdať!

Keď je reálny svet výrazne obmedzený a okolnosti nás nútia ostať doma, chceme spoločne motivovať ľudí k lepšiemu využívaniu virtuálneho sveta, ktorý ponúka množstvo výhod práve v tomto čase a pre mnohých je častokrát jediným spojením s okolitým reálnym svetom. Unikátny čas, ktorý nám situácia spojená s novým koronavírusom vytvorila, môžeme využiť na zoznámenie sa s elektronickou identitou a vlastnou elektronickou adresou, tvorbou vlastnej webstránky či blogu, alebo aj vytvorením si napr. vlastného e-shopu na internete. Budovaním Virtuálneho Slovenska sa otvárajú brány do sveta takmer neobmedzených možností,“ povedal Peter Bíro, riaditeľ spoločnosti SK-NIC.

Veríme, že Virtuálne Slovensko sa v týchto časoch stane miestom, ktoré nás všetkých udrží v spojení. Ostaňme preto „v obraze“ a sledujme reálny svet prostredníctvom toho virtuálneho – každý deň v ňom pribúda množstvo zaujímavých ponúk!

Aktuálne ponuky našich partnerov registrátorov nájdete nižšie:

Zostaň zdravý

Očakávame, že v blízkej dobe sa pridajú aj ďalší.

Značky: