Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Niet lepšieho miesta, kde by ste mohli nakopnúť dobrodružnú kariéru piráta, ako práve na konzole Xbox One X spolu s hrou Sea of Thieves.

Pri príležitosti jej uvedenia na platformy Xbox One a počítače s Windows 10 je nám potešením oznámiť, že s kúpou novej konzoly Xbox One X, ktorá sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu 499 euro, získate digitálnu kópiu Sea of Thieves úplne zdarma. Predajná akcia pobeží od 20. marca do 1. apríla u vybraných obchodných partnerov.

Na otvorené more môžete takisto vyplávať s balením Xbox One S Sea of Thieves v predaji za odporúčanú maloobchodnú cenu 299 euro, ktoré obsahuje konzolu s 1 TB pevným diskom, bezdrôtový ovládač Xbox a skúšobné konto služieb Xbox Live Gold a Xbox Game Pass na jeden mesiac.

V Sea of Thieves sa môžete pridať k priateľom, zostaviť posádku a stať sa pirátskou legendou. Cross Play a program Xbox Play Anywhere sa postarajú o to, že sa budete plaviť spolu bez ohľadu na preferovanú platformu. Na Xbox One X si navyše užijete hru v natívnom 4k rozlíšení. Sea of Thieves podporuje vysoký dynamický kontrast (HDR) na Xbox One X aj Xbox One S.

Nech už sa rozhodnete hrať na Xbox One X alebo Xbox One S, niet lepšej príležitosti vyraziť na plavbu s kamarátmi ako práve teraz.

Viac informácií o predajných akciách nájdete na stránkach Xbox alebo stránkach príslušného predajcu.

Nenechajte si ujsť najčerstvejšie novinky a sledujte Xbox na Instagrame, FacebookuTwitteri

Značky: