Na Slovensku za individuálne ročné predplatné zaplatíte 59 eur.

Služba Apple Music je na Slovensku spoplatnená mesačným poplatkom vo výške 5,99 eur. Za ročné používanie služby teda zaplatíte v prípade mesačných poplatkov celkovo 72 eur. S novým ročným predplatným za 59 eur tak ušetríte 13 eur ročne.

Ročné predplatné je dostupné iba pre používateľov, ktorí majú aktivované individuálne členstvo v službe. Apple ponúka aj rodinné predplatné za mesačný poplatok 8,99 eur, ktoré môže využívať až 6 členov rodiny. V tomto prípade sú všetky Apple účty naviazané na jednu platobnú kartu a to sa netýka iba služby Apple Music, ale aj nákupov v obchodoch iTunes a App Store. V prípade rodinného predplatného nie je možné aktivovať výhodnejší ročný poplatok.

Ročné predplatné je dostupné iba pre individuálne predplatné a ponúka výhodnejšiu cenu. Aj napriek tomu, ak v domácnosti používate službu aspoň dvaja, viac sa oplatí rodinné mesačné predplatné

Pokiaľ máte individuálne predplatné a chcete využiť ponuku ročného predplatného, je potrebné nájsť nastavenie vášho Apple ID. Táto položka sa nachádza v spodnej časti úvodnej obrazovky obchodu App Store. Následne si zvoľte položku Predplatné a Členstvo v Apple Music. Prostredníctvom tejto obrazovky si môžete zmeniť typ predplatného.

Upozorňujeme, že noví členovia nemôžu získať ročné predplatné priamo počas prihlasovania sa k odberu služby. V prvom kroku je potrebné zvoliť si mesačné predplatné (individuálne alebo rodinné) a to následne zmeniť na ročné individuálne predplatné v nastaveniach Apple ID.

Ak však používate službu Apple Music aspoň dvaja v domácnosti a nevadí vám používanie jednej platobnej karty na nákupy všetkých členov Apple rodiny, výhodnejšie je rodinné predplatné. Za rok zaplatíte 108 eur, za dve ročné individuálne predplatné zaplatíte 118 eur. Pripomeňme, že služba je dostupná aj pre Android.

Zdroj: Apple

Prečítajte si aj:

Apple Music: 3 mesiace hudby zadarmo. A čo potom?

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit