Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Život na baterky je spoločný projekt spoločnosti Broker Consulting, a. s., ktorá poskytuje finančné a realitné služby a spoločnosti Columbus Energy – jedného z najvýznamnejších európskych hráčov na trhu obnoviteľných zdrojov energií.

Život na baterky prináša domácnostiam na Slovensku jedinečnú možnosť stať sa energeticky sebestačnými, ochrániť svoj majetok pred nepriaznivými vplyvmi inflácie a získať inovatívny prístup k zhodnoteniu nehnuteľnosti prostredníctvom inštalácie fotovoltických systémov. Na jednom mieste tak klienti nájdu všetko – od výberu vhodného fotovoltického systému, vrátane batériového úložiska, cez financovanie, vrátane možností získania dotácií z programu Zelená domácnostiam, až po poistenie nehnuteľnosti s fotovoltikou. Partneri projektu očakávajú, že do konca roku 2025 nainštalujú viac ako 1 000 fotovoltických elektrární.

Na Slovensku si ešte tento rok užívame zastropované ceny energií, no stále častejšie sa hovorí o skončení plošného stropovania a o očakávanom budúcoročnom náraste cien energií. Aj preto majiteľom rodinných domov odporúčame, aby si dohodli stretnutie s našimi odborníkmi a nechali si vypočítať úspory, ktoré im fotovoltické systémy do budúcna ponúkajú,“ povedal Lukáš Vaverka, produktový manažér spoločnosti Columbus Energy a dodal, že spoločnosť Columbus Energy plánuje do konca roka 2025 nainštalovať po celom Slovensku viac ako 1 000 fotovoltických elektrární.

Bezpečnosť a stabilita výroby energie

Fotovoltické elektrárne Columbus Energy sú certifikované a vybavené autonómnym protipožiarnym systémom, ktorý zaručuje ich maximálnu bezpečnosť. Spolu s najmodernejšími fotovoltickými komponentami získajú klienti rýchle dodanie celého systému (do 90 dní od podpísania zmluvy) a profesionálnu montáž. Columbus Energy klientom garantuje 10-ročnú záruku a 30-ročnú záruku na výkon panelov. Pre klientov to znamená stabilnú výrobu energie počas desaťročí.

Kompletné riešenie pod jednou strechou

V rámci projektu Život na baterky dostanú klienti komplexné služby pod jednou strechou vrátane odborného poradenstva pri výbere najvhodnejšieho fotovoltického systému pre danú nehnuteľnosť, komunikáciu s distribučnou spoločnosťou pred a počas zapojenia do siete, pomoc s financovaním, spracovanie žiadosti o dotácie z programu Zelená domácnostiam až po poistenie nehnuteľnosti s fotovoltikou.

Do projektu je zapojených viac ako 400 finančných a realitných konzultantov spoločnosti Broker Consulting, ktorí klientom pomáhajú s prechodom na energeticky efektívne riešenia.

Naším spoločným cieľom je pomôcť domácnostiam znížiť náklady na energie, zvýšiť hodnotu ich nehnuteľností a prispieť k ochrane životného prostredia. Cieľom projektu Život na baterky je umožniť čo najväčšiemu počtu obyvateľov Slovenska stať sa energeticky sebestačnými a ochrániť ich majetok pred nepriaznivými vplyvmi inflácie. To je v súlade s poslaním viac ako 400 finančných a realitných konzultantov spoločnosti Broker Consulting, ktorí inšpirujú svojich klientov a spolupracovníkov k rastu a finančnej nezávislosti,“ povedal Július Rusňák, generálny riaditeľ spoločnosti Broker Consulting.

Fotovoltické systémy v čase hroziaceho skončenia dotácií a prudkého nárastu cien energií ponúkajú najmä majiteľom rodinných domov možnosť stať sa energeticky nezávislými. Zároveň je to príležitosť vybudovať si finančný majetok a zhodnotiť nehnuteľnosť. „Fotovoltické systémy sú investíciou do budúcnosti. Dom s fotovoltikou je energeticky efektívnejší a atraktívnejší. Preto sme spojili sily s významným hráčom na európskom trhu s fotovoltikou, spoločnosťou Columbus Energy, a našim existujúcim i budúcim klientom spolu ponúkame Život na baterky,“ dodal Július Rusňák.

Viac informácií vrátane prihlasovacieho formulára na vypracovanie ponuky nájdu záujemcovia na webe www.zivotnabaterky.sk, na telefónnom čísle +421 918 677 225 a e-maile fve@bcas.sk.

Značky: