Len tento víkend prebieha akcia na soundbary JBL.

Na stránke www.jbl.sk/kategoria/soundbary nájdete všetky dostupné modely týchto zariadení, ktoré využijete na rozšírenie hudobného zážitku vášho TV. Akcia prebieha len v termíne od 12. do 13. októbra 2024 a na soundbary je zľava 15 %.

Do pozornosti dávame napríklad model JBL Bar 500, ktorý ponúka zvuk v konfigurácii 5.1 a so samostatným 10“ basovým meničom získate silný a dunivý zvuk. Zostava podporuje Dolby Atmos a jej celkový výkon je 590 W. Cena je 649,99 eur. Viac o tomto soundbare si prečítate v našom teste.

JBL soundbarZdroj: TOUCHIT.sk
10-palcový basový reproduktor v spodnej časti subwoofera

Fanúšikovia silnejšieho zvuku majú k dispozícii JBL Bar 800 s výkonom až 720 W. Podobne ako aj model Bar 500 podporuje káblové aj bezdrôtové pripojenie, napríklad cez služby ako AirPlay, Alexa Multi-RoomMusic a Chromecast a to vďaka vstavanej Wi-Fi. Nastavenie sa dá upraviť cez aplikáciu v smartfóne. Nechýba podpora priestorového zvuku True Dolby Atmos. Cena tejto zostavy je 899,99 eur.

Ešte väčší výkon sa dá dosiahnuť so soundbarom JBL Bar 1000, ktorý má výkon 880 W. Je nabitý technológiami ako True Dolby Atmos, DTS:X a MultiBeam, Má Wi-Fi na bezdrôtové pripojenie a bude kompatibilný aj s vaším hlasovým asistentom. Kvalita zvuku nie je len o silných basoch s 10“ subwooferom ale o celkovom prejave. Práve o to sa postará technológia PureVoice na zreteľnú reprodukciu dialógov. Cena je 1149,90 eur.

Aplikácia JBL One a spôsob kalibrácie pomocou nejZdroj: TOUCHIT.sk
Aplikácia JBL One a spôsob kalibrácie pomocou nej

Zdroj: JBL, vlastné

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.