Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Generálnym riaditeľom UPC sa 1. októbra stane Mihnea Radulescu, doterajší riaditeľ Martin Miller po takmer 28 rokoch pôsobenia v spoločnosti odchádza do dôchodku

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, ktorá patrí medzi vedúcich internetových a TV operátorov, bude mať od 1. októbra nové vedenie. Generálnym riaditeľom spoločnosti sa 1. októbra stane Mihnea Radulescu. Po takmer 28 rokoch v rodine Liberty Global, materskej spoločnosti UPC, koncom tohto mesiaca odchádza do dôchodku doterajší generálny riaditeľ Martin Miller.

Martin zohral kľúčovú úlohu pri formovaní prevádzok Liberty Global na Slovensku a v Českej republike. Jeho líderstvo a odhodlanie prispeli k rozšíreniu poskytovaných služieb do viac ako dvoch miliónov domácností, k zlepšeniu spolupráce medzi medzinárodnými tímami a k transformácii prevádzok na vedúcich poskytovateľov digitálnych služieb.

Mihnea Radulescu, ktorý bude viesť spoločnosť UPC na Slovensku od 1. októbra, zároveň preberie novú rolu Viceprezidenta pre rozvoj infraštruktúry Liberty Global v regióne Strednej Európy. Súčasťou jeho misie je tiež podpora zvýšenia aktivít v digitálnej infraštruktúre a ďalší rozvoj rastúcich obchodných príležitostí v Strednej Európe. Mihnea prichádza z Vodafone Rumunsko, kde bol uplynulých päť rokov Chief Business Officer. Predtým pôsobil ako generálny riaditeľ UPC Rumunsko a Viceprezident Business to Business pre Strednú a Východnú Európu v Liberty Global.

Značky: