Platforma SkyShowtime spustila promo akciu, počas ktorej si ju viete predplatiť výhodnejšie.

Streamovacia služba SkyShowtime patrí medzi mladšie platformy na Slovensku. Aj napriek kratšiemu pôsobeniu na trhu v porovnaní so stálicami ako je Netflix si dokázala táto služba získať množstvo predplatiteľov. Jej hlavnou výhodou je široký obsah a atraktívna cena predplatného, pričom ponúka známe kultové klasiky aj nové filmy či seriály. Obsah navyše neustále pribúda a predplatitelia tak majú prístup k veľkému obsahu na sledovanie.

Ak však zatiaľ nemáte túto službu predplatenú, teraz je ten ideálny čas na to, aby ste si ju vyskúšali. SkyShowtime totiž prichádza s akciovou promo ponukou, počas ktorej si môžete službu predplatiť len za 1,99 eura na mesiac. Táto cena pritom bude platiť počas prvých dvoch mesiacov, neskôr sa cena služby opäť zmení na štandardnú, ktorá je vo výške 7,99 eura na mesiac. Ušetriť však môžete až 75 % v rámci tejto promo akcie.

SkyShowtime informuje, že predplatné sa dá kedykoľvek zrušiť. Ak by ste si teda na túto službu nezvykli, prípadne vám nevyhovoval obsah, môžete predplatné zrušiť pokojne aj po mesiaci. Cena predplatného vo výške 1,99 eura na mesiac je však skutočne atraktívna, najmä ak platí počas prvých dvoch mesiacov.

Platnosť tejto ponuky je obmedzená. Platí len pre predplatiteľov, ktorí si založia účet v rámci služby SkyShowtime do 15.8.2024. V rámci služby SkyShowtime však budete mať prístup k širokej ponuke filmov a seriálov, medzi ktoré patrí napríklad filmová séria Mission: Impossible, Rýchlo a zbesilo, Star Trek a ďalšie. Nechýba však ani detský a rodinný obsah v podobe filmov so Shrekom, Spongebobom či Labkovou patrolou.

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.