Nech už používate akýkoľvek notebook alebo telefón, niekedy zistíte, že hlasitosť zvuku a najmä jeho kvalita nie je úplne to pravé orechové.

Creative Sound Blaster E1 je riešenie pre náročných používateľov. Takých, u ktorých sa hovorí, že bez hudby „nevedia žiť“. Áno je to ďalšia škatuľka, ktorú treba so sebou nosiť alebo použiť ako prostredníka medzi počítačom a slúchadlami. Jeho použitie ale stojí za to. Tento prenosný zosilňovač totiž umožní pripojiť štúdiové slúchadlá s vyššou impedanciou a to až do 600 ohmov. Ak aj práve také nemáte, iste ste niekedy postrehli zníženú hlasitosť veľkých slúchadiel pripojených do audio konektora na notebooku. Druhou záležitosťou je možné napojenie k počítaču a použití funkcií SBX Pro Studio. Získate tak detailné vyladenie zvuku a efektov a určite vám ho odporúčame vyskúšať. Pri spojení cez USB s počítačom sa oplatí softvér nainštalovať. Zosilňovač má jeden linkový 4-pólový vstup a dva audio výstupy, z toho jeden kombinovaný so vstupom, napríklad pre handsfree.

Na tele je tlačidlo na prijímanie hovorov alebo pozastavenie skladieb a posuvný prvok na zmenu hlasitosti. V prípade potreby sa dá pripnúť na oblečenie. Rozdiel v kvalite zvuku budete určite počuť aj na lacnejších slúchadlách. Integrovaný akumulátor postačí na 25 hodín prevádzky.

Cena: 49,99 EUR
Zapožičal: Creative

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.