Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový akceleračný program UPLIFT pomôže novovznikajúcim firmám naštartovať biznis a pretaviť idey do udržateľného podnikania.

Program sa realizuje v spolupráci s celoeurópskym akcelerátorom a investorom InnoEnergy a aj vďaka podpore ZSE je bezplatný. Firmy sa môžu registrovať na web stránke www.uplift.sk do 15. marca 2018.

Intenzívny 6-týždňový UPLIFT program je určený pre startupy v začiatočnom štádiu s maximálnou investíciou do 50-tisíc eur, ktoré prinášajú „Urban innovation“ a riešia aktuálne výzvy a problémy v oblastiach ako sú napr. smart city, energetika, mobilita, obehová ekonomika, digitálne riešenia, či spoločenské inovácie.

Jeho organizátorom je Neulogy, zakladateľ najväčšej a najznámejšej súťaže pre startupy STARTUP AWARDS a Impact HUB Bratislava, medzinárodný co-working a inkubátor podporujúci inovatívne a prospešné nápady.
UPLIFT je aj vďaka podpore ZSE bezplatný a navrhnutý tak, aby sa dal absolvovať aj popri práci na startupe, prípadne popri škole či iných povinnostiach a bol prístupný širšiemu okruhu záujemcov.

Zúčastniť sa ho môžu aj medzinárodné tímy alebo startupy založené mimo Bratislavy, ak sú schopné absolvovať aspoň dve tretiny celého programu, čo je podmienka účasti. V rámci programu dostanú vybrané startupy a tímy vyše 40 hodín individuálneho mentoringu a tréningu s top expertami, úspešnými podnikateľmi a investormi.

Registrácia už bola spustená – prebieha do 15. 3. 2018 na web stránke www.uplift.sk. Zo všetkých prihlásených bude vybraných 10 startupov a tímov, ktoré sa UPLIFT-u zúčastnia. Program štartuje 22. 3. 2018, pričom na záver budú mať startupy možnosť prezentovať svoj biznis priamo pred investormi, podnikateľmi a lídrami na tzv. Demo day, kde dostanú šancu sa ukázať alebo sa priamo uchádzať o investičnú pomoc. Tímy, ktoré dosiahnu najväčší progres, získajú aj finančnú výhru.

Značky: