Prvá súprava MX Keys S Combo obsahuje vylepšenú klávesnicu MX Keys S a myš MX Master 3S

Logitech predstavuje MX Keys S Combo, MX Keys S a MX Anywhere 3S, najnovšie prírastky do prémiového radu Master navrhnuté pre náročných používateľov. Je ideálny pre softvérových vývojárov a kreatívnych profesionálov. Obsahuje pridanú funkciu Smart Actions v aplikácii Logi Options+, s ktorou sa bude cítiť produktívni.

„Požívatelia produktov MX môžu dosiahnuť stav „flow“ tým, že sa plne ponoria do tvorivého procesu a nájdu rovnováhu medzi náročnosťou danej úlohy a svojimi schopnosťami,“ povedal Anatoliy Polyanker, generálny riaditeľ divízie MX v spoločnosti Logitech. „Nové produkty radu Master s funkciou Smart Actions v aplikácii Logi Options+ sú určené pre každého, kto hľadá presnosť, rýchlosť a pohodlie na dosiahnutie vysokého výkonu a radosti z práce.“

Myš MX Anywhere 3S
Myš MX Anywhere 3S

Smart Actions

Funkcia Smart Actions v aplikácii Logi Options+ vám dá možnosť uľahčiť si prácu a jediným stlačením tlačidla automatizovať opakujúce sa akcie, zložené z postupnosti niekoľkých úkonov. K dispozícii sú preddefinované smart akcie (makrá) na automatizáciu častých úloh. Tieto makrá si môžete upraviť a zvládať tak viac práce.

MX Keys S Combo

Set MX Keys S Combo obsahuje novú klávesnicu MX Keys S, obľúbenú myš MX Master 3S a pohodlnú opierku pre dlane MX Palm Rest. Táto vyladená kombinácia umožňuje rýchlejšiu a presnejšiu prácu, čo ocenia aj nároční profesionáli zameraní na vysokú úroveň tvorby a maximálny výkon. Klávesnicu s inteligentným podsvietením a prispôsobiteľnými klávesmi dopĺňa myš s tichými tlačidlami, rýchlym a presným rolovacím kolieskom a precíznym snímačom s rozlíšením 8K DPI, ktorý funguje na každom povrchu, vrátane skla.

MX Keys S

Zdokonalená bezdrôtová podsvietená klávesnica MX Keys S ponúka rýchle, plynulé a pohodlné písanie vďaka nízkoprofilovým klávesom Perfect Stroke. Táto komfortná klávesnica je vybavená inteligentným podsvietením, ktoré rozpozná keď sa ku klávesnici približujú ruky a automaticky prispôsobí svoj jas podľa svetelných podmienok v miestnosti. Detaily si môžete individuálne nastaviť aj v aplikácii Logi Options+. Klávesnica je k dispozícii v grafitovej alebo svetlosivej farbe a má vylepšené rozloženie kláves s tromi novými klávesmi pre maximálnu produktivitu a spoluprácu: prevod reči na text (diktovanie), vypnutie/zapnutie mikrofónu a písanie emoji.

Klávenica MX Keys S
Klávenica MX Keys S

MX Anywhere 3S

Vyskúšajte si rýchlosť, presnosť a tichý chod elektromagnetického rolovania MagSpeed u bezdrôtovej kompaktnej myši Logitech, ktorá je vhodná pre používateľov zameraných na výkon, mobilitu a pohodlie pri práci. Využíva technológiu Quiet Click, vďaka ktorej je klikanie tichšie ako u jej predchodcu (MX Anywhere 3). Myš je vybavená optickým snímačom s rozlíšením 8K DPI, ktorý dokáže pracovať na prakticky ľubovoľnom povrchu, vrátane skla.

Myš MX Anywhere 3S
Myš MX Anywhere 3S

Prístup k udržateľnosti

Spoločnosť Logitech sa zaviazala vytvárať spravodlivejší a klimaticky prívetivejší svet tým, že aktívne pracuje na znižovaní svojej uhlíkovej stopy. Nové produkty MX sú voľbou, z ktorej môžete mať dobrý pocit. Plastové diely MX Keys S, MX Keys Combo a MX Anywhere 3S obsahujú certifikovaný recyklovaný plast, ktorý dáva druhý život vyradeným plastom zo starej spotrebnej elektroniky. Ich minimálny podiel je 11 % pri MX Keys S, 22 % pri MX Master 3S (ako súčasť MX Keys S Combo) a 61 % pri MX Anywhere 3S. Hliníková doska vo vnútri MX Keys S je namiesto fosílnych palív vyrobená s použitím obnoviteľných zdrojov energie, čo znižuje vplyv na emisie uhlíka. Papierové obaly pochádzajú z lesov s certifikáciou FSC a ďalších kontrolovaných zdrojov. Výberom tohto výrobku podporujete zodpovedné hospodárenie so svetovými lesmi. Všetky produkty Logitech sú certifikované ako uhlíkovo neutrálne a pri ich výrobe je pokiaľ možno využívaná obnoviteľná energia. Keď si zakúpite výrobok Logitech, máte istotu, že jeho uhlíková stopa bola znížená na nulu vďaka podpore lesníctva, obnoviteľných zdrojov energie a klímou ovplyvnených komunít.

MX Anywhere 3S
MX Anywhere 3S

Ceny a dostupnosť

MX Keys S, MX Keys S Combo a MX Anywhere 3S budú dostupné od 31.mája 2023 na logitech.com a na Slovensku u predajcov Nay, Alza a Datart. Odporúčaná maloobchodná cena MX Keys S je 119 eur, MX Keys S Plus (v balení s Palm Rest) 129 eur, MX Keys S Combo (s MX Master 3S) 219 eur, MX Anywhere 3S za 99,99 eur. Aplikáciu Logi Options+ je možná stiahnuť zdarma na logi.com/optionsplus.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.