Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi predných dodávateľov bezpečných sieťových riešení využívajúcich prednosti cloudu, predstavuje kompletnú sériu produktov Zyxel Mesh WiFi 6, ktorá bola vyvinutá ako reakcia na rastúci dopyt po službách triple-play (TV/video na požiadanie, VoIP a internet).

Nielen organizácie, ale aj domácnosti s čoraz väčším počtom IoT aplikácií a zariadení pripojených k internetu hľadajú super rýchle a spoľahlivé WiFi pripojenie, pričom tieto produkty sú často veľmi drahé. V produktoch série Zyxel Mesh WiFi 6 (DX/EX3301/3300 DSL/Ethernet IAD/Gateway) získajú používatelia cenovo dostupný produkt, ktorý im poskytne špičkové služby WiFi na všetkých ich zariadeniach. Tieto produkty sú skvelou voľbou pre každého poskytovateľa služieb, ktorý chce ponúkať pripojenie WiFi 6 s funkciou Mesh.

Flexibilné a cenovo výhodné

Či už ide o modemy DX3300-T0 (dvojpásmová bezdrôtová brána AX1800 VDSL2 Gigabit) a EX3300-T0 (dvojpásmová bezdrôtová brána AX1800 Gigabit Ethernet), alebo o modemy DX3301-T0 (dvojpásmová bezdrôtová brána AX1800 VDSL2 Gigabit IAD) a EX3301-T0 (dvojpásmová bezdrôtová brána AX1800 Gigabit Ethernet IAD), tieto produkty sú kompatibilné s WiFi 6 a podporujú štandardy EasyMesh MPro Mesh.

Produkty tejto série majú zabudované výkonné funkcie správy, ktoré výrazne znižujú náklady na služby a zvyšujú spokojnosť zákazníkov. Produkty môžete na diaľku konfigurovať, spravovať, aktualizovať softvér, spúšťať diagnostiku.

Pritom ide o jedny z najkonkurencieschopnejších produktov spoločnosti Zyxel, ktoré umožňujú poskytovateľom služieb spustiť nové služby alebo modernizovať existujúce.

WiFi 6 pre vysokokvalitné pripojenie bez oneskorenia

Produkty série DX/EX3301/3300 DSL/Ethernet IAD/Gateway ponúkajú rýchlosť až 1200 Mbps pre verziu 5GHz 2×2 802.11ax a 574 Mbps pre verziu 2,4GHz 2×2 802.11ax. Zárukou vysokorýchlostnej a spoľahlivej WLAN aj v tých najodľahlejších kútoch budovy sú technológie OFDMA a beamforming.

Ďalšou výhodou je päť gigabitových ethernetových portov – štyri porty LAN a jeden port WAN – na pripojenie napríklad káblového modemu alebo záložného riešenia 5G.

Bezproblémové pripojenie WiFi 6 pre celý dom

Výkon siete Mesh možno ďalej optimalizovať nasadením bezdrôtového extendéru WX3100 na neprerušované streamovanie a IPTV v kvalite ultra HD a na bezproblémový roaming. WX3100-T0, dokonale dopĺňa portfólio série DX/EX3301/3300 DSL/Ethernet IAD/Gateway a umožňuje zákazníkom poskytovať vynikajúce WiFi pripojenie na všetkých zariadeniach v celej domácnosti.

Najnovšie funkcie siete

Najnovším prírastkom tejto série je WiFi 6 modem router DX3301-T0, ktorý ponúka vysokorýchlostný internet a prístup k viacerým dátovým tokom pre maximálnu rýchlosť VDSL. Predstavuje optimálne riešenie pre služby triple-play vďaka sofistikovanej QoS pre streamovanie, VoIP a internet. Rovnako ako ostatné produkty tejto série, aj modem router DX3301-T0 poskytuje spoľahlivú sieť WLAN bez prerušenia vďaka integrovanej funkcii 2×2 802.11ax WLAN a technológii Zyxel MPro Mesh™.

Zariadenie DX3301-T0 možno nakonfigurovať ako bridge alebo modem router. V režime bridge prepína prevádzku medzi VDSL a Ethernetom bez úprav. To je dôležitá funkcia pri pripojení profesionálneho firewallu vo firemnom prostredí, vďaka čomu je zariadenie DX3301-T0 ideálnym riešením pre profesionálne siete s pripojením DSL.

Značky:

Komentáre sú uzavreté