Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi lídrov na trhu bezpečných sieťových riešení využívajúcich prednosti cloudu, získala do svojej zbierky ďalšie ocenenie za ponúkané produkty a služby, a to cenu ChannelPro SMB All-Star v USA a ocenenie v európskej súťaži MSP Innovation Awards.

„Obe ocenenia svedčia o dôvere a dobrom mene, ktorému sa naša spoločnosť vďaka svojim inovatívnym riešeniam a starostlivosti o zákazníkov teší na týchto dôležitých trhoch, a súčasne o tom, že Zyxel sa stal jednou z predných svetových značiek medzi poskytovateľmi sieťových produktov,“ poznamenáva Martin Bratičák, regionálny riaditeľ pre CEE.

„Našou prioritou v USA je pomáhať malým a stredne veľkým organizáciám inovatívnymi produktami, ktoré uľahčujú prechod na multigigabitové rýchlosti pripojenia a umožňujú využívať ich potenciál. V Európe potom pomocou cloudovej platformy Nebula pomáhame prekonať ťažkosti spôsobené pandémiou ochorenia Covid, problémy s dodávateľskými reťazcami a rýchle rastúcou infláciou,“ dodáva Martin Bratičák.

Ocenenie SMB All-Star

Ocenenie ChannelPro SMB All-Stars, ktoré je jediné svojho druhu v predajnom kanáli pre malé a stredne veľké organizácie, je udeľované dodávateľom IT hardvéru, softvéru a služieb, ktorých produkty, programy a iniciatívy sa behom posledného roku výrazne podpísali na rozvoji tohoto kanálu. Nominované spoločnosti hodnotí porota zložená z redaktorov internetových stránok ChannelPro Network za prispenia externých odborníkov a partnerov pôsobiacich v tomto kanáli.

Do prestížneho all-star tímu inovačných lídrov sa spoločnosť Zyxel tento rok prebojovala vedľa takých mien, ako sú AMD, Cisco a Microsoft. Spoločnosť Zyxel toto ocenenie získala za 2.5 GbE neriadené prepínače MG-105 s piatimi portami a MG-108 s ôsmimi portami, ktoré malým a stredne veľkým organizáciám umožňujú využívať rýchly štandard 2.5GBase-T, čím podľa poroty majú potenciál zmeniť trh.

Európske ocenenie Best PSA/RMM Vendor

S prázdnou spoločnosť Zyxel neodišla ani zo slavnostného večera v Londýne, na ktorom prevádzkovatelia stránok Channel Partner Insight dodávateľom, distribútorom a poskytovateľom riadených služieb udeľovali tohtoročné ceny 2022 European MSP Innovation Awards za vedúce postavenie v odvetví.

Nezávislá porota spoločnosti Zyxel udelila cenu Best PSA/RMM Vendor. Martin Bratičák v tejto súvislosti poznamenáva: „Problémy, ktoré v poslednej dobe postihli Európu, nás viedli k posilneniu inovácií a zákazníckych služieb, a to najmä v oblasti našej platformy Nebula pre správu sietí v cloude. Dnes ponúkame viac než 80 sieťových zariadení, ktoré je možné centrálne a na diaľku konfigurovať a spravovať pomocou platformy Nebula. Toto riešenie tak zákazníkom prináša kriticky dôležitú flexibilitu, efektivitu a úsporu času, energie aj nákladov.“

Úspechy v súťažiach ChannelPro a Channel Partner Insight predstavujú ďalšie prírastky do série ocenení, ktoré spoločnosť Zyxel získala doma aj v zahraničí za posledné dva roky. Zyxel sa stal okrem iného jediným výrobcom sieťových technológií, ktorý bol zaradený medzi najlepšie globálne značky z Taiwanu (Best Taiwan Global Brands), a tiež držiteľom najvyššieho počtu ocenení Taiwan Excellence Awards vo svojom odvetví.

Značky: