Ako by ste využili obrovský tablet?

Internetom dlhšiu dobu kolujú informácie o tablete od Samsungu, ktorý bude úplne iný v porovnaní so všetkým, čo kórejská spoločnosť doteraz vyrobila. Hoci už v minulosti experimentovala s veľkým tabletom, uhlopriečka neprekročila hranicu 12,2 palcov. Zariadenie Samsung Galaxy View však ponúkne až 18,6-palcový displej.

Ďalšie informácie o obrovskom tablete prezradila certifikácia FCC. Tá zobrazuje zadnú stranu, rozmery tabletu a dva stereo reproduktory. Zariadenie by malo mať vo výbave okrem Bluetooth a Wi-Fi konektivity aj pripojenie do mobilnej LTE siete. Prekvapivá vlastnosť, vzhľadom k tomu, že tento tablet so sebou bežne nebudete nosiť a je určené skôr pre statické využitie.

Tablet má modelové označenie SM-T677A. Na internete sa už objavili aj jeho hardvérové parametre – Full HD displej, osemjadrový procesor s frekvenciou 1,6 GHz, 2 GB RAM, 32 GB úložisko a Android 5.1.1. Veľkosť operačnej pamäte nás prekvapila, sme zvedaví na cenu zariadenia.

galaxy-view_zadna_strana_nowat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit