Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hľadáte spoľahlivého pomocníka na pracovné prezentácie či grafickú tvorbu, alebo si radi užívate kvalitné sledovanie filmov či počúvanie hudby?

V oboch prípadoch stojí za pozornosť nový tablet MatePad 11 od Huawei. Novinka na trhu vás uchváti špičkovým displejom a pohlcujúcim zvukom, rovnako ako nespočetnými možnosťami pre zefektívnenie pracovných povinností či učenia.

Vďaka operačnému systému HarmonyOS 2 novej generácie inteligentných zariadení, získal Huawei MatePad 11 úplne nové inovatívne funkcie. Pracovná plocha nového tabletu je organizovanejšia než kedykoľvek predtým, a ponúka užívateľom nový spôsob, ako si efektívnejšie prezerať dôležité informácie a pracovať s nimi. Vďaka pokročilému ekosystému Huawei dokáže MatePad 11 inteligentne spolupracovať s ďalšími zariadeniami výrobcu – od smartfónov po počítače – pre ešte vyššiu produktivitu a efektivitu.

Tablet podporuje obnovovaciu frekvenciu 120 Hz, čím prináša špičkový a plynulý obraz s vylepšenou odozvou. Je tiež možné zakúpiť si ho s perom Huawei M-Pen druhej generácie. V kombinácii s impozantným 120 Hz tabletovými displejom je dotykové pero vysoko citlivé vďaka vstupnej latencii len 2 ms, čo užívateľom zabezpečí prirodzený interaktívny rukopis.

Jemný a dokonalý obraz

Nový Huawei MatePad 11 je vôbec prvým tabletom Huawei, ktorý podporuje obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Najnovší tablet sa tak môže pochváliť vyššou obnovovacou frekvenciou ako väčšina tabletov na trhu. Poskytuje mimoriadne plynulý obraz pri zobrazovaní širokej škály obsahu.

Pri sledovaní videí či hraní hier s vysokou snímkovou frekvenciou si tak môžete vychutnať viac detailov vďaka ešte plynulejšej grafike. Pri prehliadaní webových stránok a dokumentov sa zase obsah zobrazuje rýchlejšie. Vďaka pôsobivej obnovovacej frekvencii displeja obrazovka tabletu umožňuje vysoko citlivý autentický rukopis.

Technológia prispôsobenia snímkovej frekvencie navyše prináša užívateľom benefit v podobe dlhšej výdrže batérie. MatePad 11 navyše získal certifikáciu TÜV Rheinland Low Blue Light (za hardvérové riešenie) a TÜV Rheinland Flicker Free, takže váš zrak zostane chránený aj po niekoľkohodinovej práci na tablete.

Štvorkanálový zvuk a multi-screen spolupráca

Nový MatePad 11 poskytuje pohlcujúce zvukové zážitky so štvorkanálovým systémom so štyrmi veľkými reproduktormi. Zvukový systém je navrhnutý a vyladený poprednými zvukovými inžiniermi spoločnosti Harman/ Kardon a zaisťuje, že zvuky produkované reproduktormi sú verné ich zdrojovému materiálu.

Smart kancelária na jeden dotyk

Inovatívna funkcia spolupráce na viacerých obrazovkách teraz podporuje interakcie medzi tabletom a počítačom, ktorá ponúka tri režimy, vďaka ktorým môžu medzi sebou zariadenia spolupracovať novými spôsobmi. Zrkadlový režim umožňuje užívateľom premietať obrazovku počítača na tablet a premeniť tablet na kresliacu podložku, ktorú možno spárovať s Huawei M-Pen pre rýchle kresby či jemné kaligrafické práce.

Pri práci v kancelárii môžete ľahko obsah z vášho tabletu prepojiť na obrazovku vášho počítača, a využiť tak ešte viac miesta na pracovnej obrazovke. Inovatívny režim Collaborate Mode umožňuje skutočné interakcie medzi platformami HarmonyOS 2 a Windows a umožňuje používateľom prenášať obsah (text, obrázky a dokumenty) medzi prepojenými zariadeniami jednoduchým potiahnutím.

Teraz aj s dotykovým perom a puzdrom s klávesnicou

Huawei MatePad 11 prichádza teraz s novou akčnou ponukou. Od pondelka, 20. septembra si môžete zakúpiť tablet aj s príslušenstvom v podobe dotykového pera M-pen a magnetického puzdra s klávesnicou ako balíček za zvýhodnenú cenu – 469 eur.

Bežná cena tabletu je 449 eur, M-pen sa samostatne predáva za 99 eur, puzdro s klávesnicou samostatné kúpite za 109 eur. Ponuka platí u maloobchodných predajcov do 31. decembra 2021 alebo do vypredania zásob.

Prečítajte si aj:

Značky: