Operátor SWAN a jeho sesterská spoločnosť 4ka predstavili prvé spoločné predajné centrum a to v obchodnom centre ZOC Max v Dunajskej Strede na Galantskej ceste. Na jeho otvorenie sme sa boli pozrieť osobne a z jej otvorenia sme pripravili aj video.

Konvergentná ponuka

Je to prvá lastovička konceptu spoločnej predajne, ktorá sa predstavila pod názvom SWAN 4Ka CENTRUM. Pod jednou strechou tu nájdete kompletnú ponuku služieb oboch spoločností. Je to jasný trend aj ku konvergentnej ponuke, teda výberu celého balíčka služieb (telefón, internete, televízia) a to za výhodnú cenu. Práve toto bude do budúcna dôležitá parketa aj pre tandem 4ka/SWAN.

Tesne pred otvorením nového SWAN CENTRA

Ako si iste spomínate, 4ka pri svojom vzniku išla cestou predajných miest v podobe Slovenskej pošty, kde sa ponúkali služby tohto operátora. My sme sa neskôr tiež boli pozrieť v Pezinku v predajni zmluvného partnera.

Vytvorením spoločného konceptu v podobe SWAN 4ka CENTRA sa však služby stávajú dostupnejšími a tiež viac rozpoznateľnými.

Už aj hardvér

Ako sme sa priamo v predajni dozvedeli, dostupné sú tu všetky služby oboch spoločností, od ich zriadenia, zrušenia, až po kúpu mobilného telefónu či vhodného príslušenstva. Pritom nie je potrebné navštevovať  rozličné miesta, všetko sa dá vybaviť pohodlne a rýchlo. Tiež je tu možné rýchlo zaplatiť mesačné faktúry.

Nezostane len pri Dunajskej Strede

Koncept SWAN 4ka CENTRA je robený tak, aby prilákal pozornosť a v obchodnom centre v Dunajskej Strede sme si všímali ľudí, ktorí sa pri novej predajni evidentne zastavovali. Dizajn predajne bol navrhnutý ako nadčasový a tak dáva vizuálny základ pre ostatné predajne, ktoré budú postupne pribúdať po celom Slovensku. Dunajská Streda je pritom špeciálne vybrané miesto, kde je potrebné ponúkať služby nielen v slovenčine, ale aj v maďarčine. Rovnako koncept tejto predajne veľmi ocenia ľudia, ktorí si nechcú alebo nemôžu veci vybavovať on-line, ale radšej osobne.

Nadčasový dizajn novej predajne SWAN CENTRUM

Nadčasový dizajn novej predajne SWAN CENTRUM

Šťastie sa možno usmeje na vás

Navyše, pre hostí tejto predajne je počas prvýách otváracích hodín k dispozícii okrem vystavených produktov (vrátane aktuálnej hardvérovej ponuky mobilných telefónov) aj šálka dobrej kávy či čaju, minerálka a pre najmenších údajne aj maškrta. Pri otvorení predajne je dostupné aj Koleso šťastia, vyhrať môžete až 50 % zľavu na internet na celý rok.

Zákazníci tohto centra sa môžu tešiť na viacero noviniek, obe spoločnosti tu ponúkajú široké portfólio služieb a produktov. Vyškolený personál pozná odpovede na produktové či technické otázky.

Vyškolený personál v predajni dobre poradí aj pri konvergentnej ponuke

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.