Operátor doplnil portfólio balíčkov TO.

4ka dnes okrem najvyššieho balíka TO.∞, ktorý obsahuje neobmedzené volania aj SMS zo SR a do všetkých sietí v SR ako aj neobmedzené dáta (aj v národnom roamingu), predstavila novú službu TO.nacesty. Tá je dostupná v dvoch variantoch a s cenou 10, resp. 20 eur. Službu si môžete objednať už dnes.

30 GB + 1 GB za 10 eur

Menší z dvojice, TO.nacesty S, obsahuje 30 GB v sieti 4ka, 1 GB v 2G sieti národného roamingu (Telekom) a automatickú obnovu po 30 dňoch. Balík stojí 10 eur na 30 dní (resp. do spotrebovania dát) a operátor o stave nespotrebovaných dát priebežne informuje prostredníctvom SMS, a to pri zostávajúcom objeme dát vo výške 500MB, 50MB a 0 MB, resp. 24 hodín a 1 hodinu pred ukončením platnosti dátového balíka.

Službu je možné aktivovať zaslaním správy v tvare TO.S na krátke číslo 950. Pre zistenie stavu automatickej obnovy pošlite SMS s textom TO.S STAV a ak si želáte zrušiť automatickú obnovu, stačí zaslať SMS s textom TO.S STOP taktiež na číslo 950. Aby ste si mohli aktivovať balíček, budete potrebovať SIM kartu Moja 4ka.

Balíky TO.nacesty nahradia službu 4G INTERNET

Balíky TO.nacesty nahradia službu 4G INTERNET

100 GB + 1 GB za 20 eur

TO.nacesty L obsahuje 100 GB v sieti 4ka a 1 GB v 2G sieti národného roamingu. Cena tohto balíka je 20 eur a aj v tomto prípade je k dispozícii automatická obnova po 30 dňoch. Rovnako funguje aj aktivácia / deaktivácia a kontrola stavu prostredníctvom SMS. Namiesto tvaru TO.S však pošlete správu v tvare TO.L / TO.L STOP alebo TO.L STAV na číslo 950.

K obom balíčkom si v prípade potreby môžete aktivovať doplnkový balíček GIGA PLUS, ktorý obsahuje ďalší 1 GB dát v sieti národného roamingu. Vzhľadom k obmedzeným rýchlostiam 2G siete by ste si však mali vystačiť so základným 1 GB balíkom, ktorý je priamou súčasťou služieb TO.nacesty S a L.

4G INTERNET v1.0 končí

Služba TO.nacesty nahradí balík 4G INTERNET v1.0, ktorý operátor prestane k 31. 12. 2016 predávať. Táto služba aktuálne stojí 5 eur mesačne a ponúka 100 GB dát v sieti 4ka. Za túto cenu však bude dostupná iba do konca roka. Existujúci používatelia služby majú možnosť prejsť od 1. 1. 2017 na službu 4G INTERNET v2.0, ktorý ponúkne rovnaký objem dát, avšak za cenu 10 eur. Do konca roka 2016 však musia operátorovi doručiť podpísanú Dohodu o zmene služby.

V prípade, že službu 4G INTERNET zvažujete, nečakajte s jej kúpou. Z vyššie uvedeného by malo byť zrejmé, že od 1. 1. 2017 budú môcť túto službu používať iba existujúci zákazníci, ktorí prejdú na službu 4G INTERNET v2.0. Noví zákazníci si ju nebudú môcť kúpiť, predávať sa už budú iba dnes uvedené balíky TO.nacesty S a L.

V prípade služby 4G INTERNET budete potrebovať špeciálnu SIM kartu od SWANu. Objednať si ju môžete aj so službou cez internet.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: 4ka predstavila TO.∞. Neobmedzené volania, SMS a dáta na Slovensku (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit