Štvrtý mobilný operátor prináša nové hlasové a dátové nekonečno a neobmedzené volania medzi sebou na mesiac pre každého zadarmo.

4ka na jeseň rozširuje ponuku svojich neobmedzených balíkov. K paušálu TO.∞, ktorý ponúka neobmedzené dáta, minúty a SMS do všetkých sietí SR, pribudol nový čisto dátový paušál TO.∞ DÁTA. Druhou novinkou je balík NEKONEČNÉ VOLANIA na čísla 4ky. Operátor tiež umožní svojim zákazníkom, ktorých je aktuálne viac ako 450 tisíc, aby si vyskúšali nový hlasový balík a telefonovali si medzi sebou 30 dní úplne zadarmo. Nové balíky sú dostupné od dnešného dňa.

TO.∞ DÁTA funguje na podobnom princípe ako balík TO.∞, avšak obsahuje iba neobmedzené dáta v celej SR. Pri volaniach a SMS-kách sa aplikuje štandardná sadzba 4 centy za minútu / SMS-ku. Rozdiel v mesačnom poplatku za TO.∞ a TO.∞ DÁTA je 8 eur, takže pokiaľ za mesiac nepretelefonujete / nepreSMSkujete viac ako 8 eur, nový balík bude pre vás cenovo výhodnejší. Nový dátový paušál TO.∞ DÁTA ponúka neobmedzené surfovanie na internete na celom Slovensku (vrátane dátovania v národnom roamingu od Orangeu v 2G sieti) za 12 EUR na 30 dní a zákazník si ho môže aktivovať formou SMS v tvare TO.DATA na číslo 950. Oplatí sa teda v prípade, že každý mesiac za dátové služby zaplatíte 4ke viac ako 12 EUR alebo sa jednoducho nechcete obmedzovať.

Balík NEKONEČNÉ VOLANIA na čísla 4ky umožní telefonovať v sieti 4ky bez obmedzení za 4 eurá na 30 dní. Balík si môžu používatelia aktivovať k programu služieb Moja 4ka a kombinovať s ostatnými balíkmi a tiež s novými paušálmi TO. Novinku si môžete vyskúšať zadarmo a to v čase od 13. septembra do 12. októbra. Stačí zaslať bezplatnú SMS v tvare VOLANIA na číslo 950 a na 30 dní od aktivácie získate neobmedzené volania zadarmo na účastnícke čísla 4ky na celom Slovensku.

Operátor láka na nový balík s nekonečnými volaniami v sieti 4ka. Môžete si ho vyskúšať na 30 dní zadarmo

Nekonečno od 4ky:

ProduktPopisCena
TO.∞ Neobmedzené dáta, volania a SMS v celej SR20,- EUR
TO.∞ DÁTANeobmedzené dáta v celej SR

(k tomu volania a SMS za 4 centy)

12,- EUR
NEKONEČNÉ VOLANIANeobmedzené volania na účastnícke čísla 4ky v celej SR4,- EUR

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit