Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po dlhej zime už konečne začíname cítiť prvé vlny teplejšieho počasia. Nebude trvať dlho, kým sa chladné dažďové kvapky premenia na slnečné lúče. Leto je časom zaslúženého oddychu pri bazéne a užívania si teplého počasia. Prečo sa však uspokojiť len s leňošením, keď si môžete zážitok vylepšiť smart pomôckami?

1. Robotický čistič bazénov

Dni ručného čistenia bazéna sú preč a to všetko vďaka tomuto šikovnému malému zariadeniu.

Tieto zariadenia urobia všetku ťažkú prácu za vás, zatiaľ čo vy oddychujete s vyloženými nohami. A vďaka tomu, že mnohé z nich sú ovládané na diaľku, môžete dokonca začať čistenie z pohodlia svojho ležadla.

Robotické čističe sú zvyčajne vybavené kefami, tryskami a ďalšími nástrojmi, ktoré im pomáhajú čistiť bazény rýchlo a efektívne. Navyše majú senzory, ktoré majiteľov upozornia, keď je potrebné rodinné bazény vyčistiť.

Robotický vysávač na bazénZdroj: elements.envato.com
Robotický vysávač na bazén

2. Inteligentný systém monitorovania chémie

Oddych pri bazéne je zábavný dovtedy, kým niekto nezabudne skontrolovať hladinu chlóru a všetci skončia s červenými, svrbiacimi očami. S inteligentným systémom monitorovania vody môžete týmto stresujúcim situáciám predísť a mať hladinu chlóru neustále pod kontrolou.

Tento systém funguje tak, že neustále monitoruje kvalitu vody a posiela upozornenia do vášho smartfónu alebo tabletu, keď je čas pridať ďalšie chemikálie. Môžete byť pokojní, keď viete, že váš bazén je v najlepšej kondícii a pripravený na letnú zábavu.

Smart systémy do bazénaZdroj: elements.envato.com
Smart systémy do bazéna

3. Vodotesný bezdrôtový reproduktor

Predstavte si: krásne ozdobené terasy z dreva, ležadlá pri bazéne, dobré jedlo a pitie a hlavne výborná hudba. Bezdrôtové reproduktory sú nevyhnutnou súčasťou každého letného posedenia s priateľmi a sú obzvlášť praktické, keď trávite čas pri bazéne. Vďaka vodotesným bezdrôtovým reproduktorom si môžete vziať hudbu kamkoľvek bez obáv.

Tieto typy reproduktorov sú navrhnuté tak, aby odolali prírodným živlom, takže si môžete vychutnávať melódie, aj keď ste vo vode. Na trhu je veľa rôznych štýlov a veľkostí vodotesných bezdrôtových reproduktorov, takže určite nájdete taký, ktorý bude dokonale vyhovovať vašim potrebám.

4. Inteligentný kryt na bazén

Kryt je nevyhnutnou výbavou každého majiteľa bazéna. Nielenže pomáha udržiavať váš bazén čistý, ale tiež zabraňuje tomu, aby sa do vody dostalo lístie a iné nečistoty. Smart kryty bazénov ponúkajú všetky rovnaké výhody ako tradičné kryty bazénov, ale s dodatočným bonusom možnosti ovládania pomocou smartfónu.

Vďaka možnosti jednoduchého odkrytia a zakrytia bazéna jediným kliknutím budete môcť šetriť čas a energiu počas celého leta – už žiadne straty vody z odparovania alebo náklady na energiu z neustáleho ohrievania bazéna.

Solárny kryt na bazénZdroj: elements.envato.com
Solárny kryt na bazén

Tip: Pri úniku vody z potrubia sa spoľahnite na V.K.K. Stav s.r.o., ktorí ponúkajú služby ako lokalizácia úniku vody a oprava kanalizácie za najlepšie ceny.