Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť CÍGLER SOFTWARE, výrobca účtovných programov a ERP systémov, mení svoj názov na Solitea Slovensko.

K zmene názvu spoločnosť pristúpila hlavne preto, aby bola čitateľnejšia pre svojich zákazníkov. CÍGLER SOFTWARE spadá od roku 2014 pod holding Solitea, a po novom bude niesť aj veľmi podobný názov – Solitea Slovensko.

Zmena názvu je pokračovaním rebrandingu, ktorý zákazníkom uľahčí orientáciu v produktovom portfóliu firmy a celého holdingu. „Mojou víziou, s ktorou som Soliteu zakladal, je silná, moderná spoločnosť, s jasným, zrozumiteľným portfóliom produktov a služieb. Premenovanie spoločnosti, ktorej som pred štvrťstoročím dal svoje meno, je plánovaným krokom podporujúcim túto stratégiu. Bol by som rád, aby Solitea bola známkou kvality a dôvery. Najlepšia z najlepších – produktami, zamestnancami.“, hovorí Martin Cígler, spolumajiteľ a generálny riaditeľ Solitea, a.s. a zakladateľ Cígler Software.

Vlajkovými loďami Solitea Slovensko aj naďalej ostávajú účtovný program Money S3, ERP systémy Money S4 a Money S5, online fakturačná služba iDoklad, tiež softvér pre daňové priznania TaxEdit a pokladničný systém Predajňa SQL.

V uplynulých rokoch sa holding Solitea zameral na konsolidáciu firiem na trhu ERP systémov. „Solitea má v Českej republike a na Slovensku najviac zákazníkov ERP riešení, a vďaka konsolidovanému využívaniu zdrojov a know-how všetkých členov holdingu, sa môžeme sústrediť na vývoj nových produktov pri použití technológií s vyššou pridanou hodnotou pre našich zákazníkov.“, dodáva Martin Cígler.

Mení sa iba názov firmy, všetko ostatné – adresa, zamestnanci, kontakty – zostávajú rovnaké.

S čím pomôže Solitea Slovensko novinárom?

Systémy Money a online fakturáciu iDoklad používajú státisíce českých a slovenských podnikateľov. Preto má Solitea Slovensko veľmi dobrý prehľad o tom, s akými problémami sa podnikatelia stretávajú. Ak budete v budúcnosti potrebovať vyjadrenie ohľadne:

• IT riešení pre podnikateľov,
• štatistík a prieskumov medzi podnikateľmi,
• alebo dopadu legislatívy na podnikateľov (napr. GDPR)

Značky: