Po informáciách o superjasnom displeji G7 ThinQ, spoločnosť LG má pripravené aj ďalšie eso v rukáve.

LG pred pár dňami informovala o ďalšej vychytávke, ktorá by mala z pripravovaného vlajkového modelu spraviť aj zariadenie zamerané na milovníkov hudby. Nový reproduktor Boombox by mal celkovú hlasitosť navýšiť o viac ako 6 dB, ako aj zdvojnásobiť basovú zložku hudobného prejavu oproti priamym konkurentom.

Pre ešte väčšie zosilnenie basov stačí jednoducho položiť LG G7 ThinQ na rovný povrch.

Spoločnosť LG dosiahla výrazné zlepšenie zvukového prejavu špeciálnou rezonančnou komorou, ktorá je desaťkrát väčšia, ako to bolo v prípade predošlých modelov. Vďaka tomu sa dosiahne hlasnejší a bohatší hudobný prejav. Nie je jasné z vyjadrení spoločnosti LG, že či bude v G7 ThinQ jeden reproduktor, alebo bude novinka obsahovať dva stereo reproduktory.

Výbava  v podobe stereo reproduktorov by bola veľkým plus v konkurenčnom boji.

Aj v prípade, že by neboli v G7 dva reproduktory, vyzerá to na poriadny posun v hudobnom prejave oproti predošlým modelom. Čo určite poteší viac, je zachovanie audio konektora pre 3,5 mm jack, ktorý bude doplnený o Hi-Fi Quad DAC prevodník pre dokonalý hudobný zážitok aj pre náročného poslucháča.

Premiéru bude mať v smartfónoch funkcia DTS:X, ktorá prináša 3D priestorový zvuk v konfigurácii 7.1 a to aj v prípade, že používate bežné slúchadlá. A to už je niečo.

Spoločnosť LG sľubuje hviezdny zvuk za každých okolností. Pred pár dňami sa smelo vyjadrila aj ku kvalite a možnostiam svojho displeja, tak sme zvedaví ako to bude naozaj.

Predstavenie LG G7 ThinQ bude už 2. mája v New Yorku a o deň neskôr na domácej pôde v Južnej Kórei.

zdroj: androidauthority

Prečítajte si aj:

LG G7 ThinQ: Bude mať menšiu kapacitu batérie a superjasný displej

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.