Nedávna brazílska certifikácia odhaľuje ďalšie podrobnosti týkajúce sa špecifikácií batérie LG G7 ThinQ.

Podľa portálu Mobiel Kopen sa pripravovaná novinka LG G7 ThinQ objavila v certfikačnom procese 27. marca 2018. Model nesie označenie LM-G710EMW.

Dokumenty brazílskeho kontrolného úradu odhaľujú ďalšie podrobnosti, ktoré sa týkajú kapacity batérie. Tá nenaplnila očakávania a ustálila sa pod očakávanou kapacitou 3000 mAh, na hodnote 2890 mAh.

Batéria bude podľa dokumentu používateľsky nevymeniteľná a nesie označenie BL-T39. Batéria dostala od spoločnosti Anatel certifikát 17. apríla 2018.

Technické parametre LG G7 ThinQ:

Model G7 ThinQ bude prvým smartfónom spoločnosti LG, ktorý bude mat výrez v displeji. Zariadenie bude obsahovať veľmi jasný 6,1” LCD IPS displej s pomerom strán 19,5:9, ktorý by mal dosiahnuť svietivosť až 1000 nitov. Bude veľmi zaujímavé sledovať ako sa dokáže batéria vysporiadať s týmto veľkým a jasným displejom. Vysoké bude aj rozlíšenie displeja, ktoré bude QHD+, teda 3210 x 1440 pixelov.

Displej aj napriek vysokému jasu by mal spotrebovať o 30 % menej energie ako model G6. Dokáže zobraziť 100 % DCI-P3 farebného spektra. Parametre displeja nie sú až tak prelomové, a tak si budeme musieť počkať na samotné predstavenie LG G7 ThinQ, aby nám boli ukázané všetky prednosti displeja „gé-sedmičky„. Spoločnosti LG tvrdí, že pôjde o najjasnejšie a najživšie podanie farieb v smartfónoch, aké sme mohli doteraz vidieť.

O poriadnu dávku výkonu sa postará Snapdragon 845 spolu so 4 GB pamäte RAM. Prémiový smartfón ponúkne aj duálny 16 Mpx fotoaparát s LED bleskom. Hudobných fanúšikov poteší aj zachovanie 3,5 mm audio vstupu.

Predstavenie LG G7 ThinQ bude  budúci týždeň, 2. mája.

zdroj: letsgodigital

Prečítajte si aj:

LG G7 ThinQ sa predstaví 2. mája. Má už aj svoju prezývku

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.