Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti Kaspersky Lab a Blizzard Entertainment pripravili na tohtoročné leto mimoriadnu ponuku pre fanúšikov PC hier. Pri zakúpení bezpečnostných riešení Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 alebo Kaspersky Total Security – multi-device v predajniach elektroniky alebo cez internet, získa používateľ zadarmo jedinečný hráčsky obsah pre populárnu online hru Heroes of the Storm™ z dielne spoločnosti Blizzard. Staňte sa hrdinom Muradinom Bronzebeardom, kráľom hôr sveta Warcraft a odlíšte sa jedinečným Magni Muradin skinom.

Heroes of the Storm je voľne dostupná bojová multiplayer onlinovka (tzv. MOBA – čiže Multiplayer online battle arena), v ktorej ikonické postavy zo svetov z dielne Blizzard ako Warcraft, StarCraft a Diablo vstúpia do sveta Nexusu a ocitnú sa v strhujúcich tímových súbojoch, ktoré ovplyvňujú stratégiu a štýl hry.

Kúpou bezpečnostného riešenia od spoločnosti Kaspersky Lab hráči získajú prvotriednu ochranu voči súčasným kybernetickým hrozbám, s ktorými sa môžu stretnúť pri bežnom používaní počítača. Kyberzločin už dávno neznamená len odcudzenie hesla pre prístup k bankovému účtu alebo zahltenie nepríjemným spamom. Pre hráčov je kyberzločin v súčasnosti vážnou hrozbou. Spoločnosť Kaspersky Lab momentálne eviduje viac ako 4 milióny hrozieb v podobe rôzneho malvéru zameraných špecificky na hráčov. Hráči počítačových hier by si preto mali zabezpečiť ochranu pred možnými hrozbami.

„Riešenia Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 a Kaspersky Total Security – multi-device zodpovedajú potrebám hráčov,“ hovorí Peter Aleškin zo spoločnosti Kaspersky Lab a dodáva: „Poskytujú totiž špeciálny hráčsky mód, ktorý po aktivácii minimálne zaťažuje systémové zdroje a vypína notifikácie akonáhle sa spustí hra.“

Mimoriadna ponuka pre hru Heroes of the Storm platí od júna do augusta a je dostupná aj na Slovensku. Viac o hre na http://eu.battle.net/heroes/en/heroes/.

Ako uplatniť herný kód:

  • Choďte na PlayHeroes.com a stiahnite si zdarma hru.
  • Ak chcete uplatniť herný kód, choďte na stránku battle.net/code
  • Prihláste sa alebo si vytvorte zdarma účet na Battle.net®
  • Zadajte kód do príslušného poľa
  • Ste pripravení hrať!
  • Minimálne systémové požiadavky nájdete na tomto linku

Značky: