Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pevná konštrukcia a dostatok priestoru pre špičkové počítačové komponenty.

Kvalitná počítačová skriňa je definovaná svojimi vlastnosťami, ako sú pevná konštrukcia, dostatočný vnútorný priestor, usporiadanie káblov, funkčnosť, ale tiež atraktívny vzhľad. Skriňa Genesis Irid 400 RGB všetky tieto vlastnosti úspešne spája. Samotná skriňa je vybavená ARGB podsvietením. Štyri ventilátory s funkciu PWM a LED pásik na čelnom paneli sa ovládajú pomocou WiFi diaľkového ovládača. Pokiaľ k zoznamu predností tejto skrine pridáme čelný a bočný panel z tvrdeného skla, štýlový čierny dizajn, ľahkú inštaláciu diskov bez použitia špeciálnych nástrojov a premyslené vnútorné usporiadanie, získame kompletný produkt, ktorý splní vysoké nároky používateľa.

 Podsvietenie plne pod kontrolou

Skriňa Genesis Irid 400 RGB je vybavená štyrmi kvalitnými ventilátormi s ARGB podsvietením, ktoré je ovládané cez rozbočovač ventilátorov. Vďaka tomu majú používatelia plnú kontrolu nad rýchlosťou ventilátorov, ale taktiež nad ich podsvietením. Komunikácia prebieha diaľkovo, alebo priamo ovládacími tlačidlami na rozbočovači. Diaľkové ovládanie je bezdrôtové, využívajúce WiFi a je efektívnejšie než infračervené ovládanie. Rozbočovač ventilátorov je kompatibilný so základnými doskami vybavenými 3pinovými 5V ARGB konektormi (Asus, Asrock, Gigabyte a MSI). Navyše má ovládač PWM konektor, ktorý po pripojení k základnej doske, umožňuje ovládanie ventilátorov cez BIOS a taktiež automatické nastavenie podľa teploty priradených komponentov.

Nezabúdajte na bezproblémový prietok vzduchu

Dobrá počítačová skriňa musí zabezpečiť dostatočný a bezproblémový prietok vzduchu. Nikto nechce, aby sa špičkové komponenty vnútri skrine príliš zahrievali. Pokiaľ zvolíme uzavretý predný panel skrine, môže byť zabezpečenie prietoku vzduchu problémom. Skriňa Genesis Irid 400 RGB však dokáže spojiť obe požiadavky. Dostatočný prietok vzduchu, aj atraktívne prevedenie čelného panelu. Medzi predným panelom a ventilátormi ponecháva dostatok priestoru. Vzduch sa nasáva bočným panelom cez vzduchový filter. Pokiaľ je potrebné, skriňa môže byť dodatočne osadená ďalšími ventilátormi (120 nebo 140 mm). Navyše je v skrini dostatok priestoru na inštaláciu vodného chladenia v prednej časti skrine, a to až do veľkosti 280 mm.

Pevná konštrukcia a bezpečnosť

Konštrukcia skrine využíva vysoko kvalitnú SPCC oceľ o hrúbke 0,7 mm s kompletnou povrchovou úpravou. Vďaka tomu je odolná, stabilná a pevná a môže slúžiť veľa rokov. Pri konštruovaní skrine sa venovala vysoká pozornosť systému vedenia pripojovacích káblov tak, aby nedošlo k ich poškodeniu.

Malé detaily, veľký rozdiel

Priestorný interiér skrine a moderná konštrukcia umožňujú ľahkú a rýchlu inštaláciu počítačových komponentov. Pevné disky je možné inštalovať jednoducho, bez použitia špeciálnych nástrojov, do predinštalovaných rámčekov. Samozrejmosťou sú vzduchové filtre, ktoré chránia komponenty pred prachom. Sú umiestnené na spodnom, hornom a prednom paneli. Skriňa Genesis Irid 400 RGB je prepracovaná do detailov a prináša kvalitný produkt za dostupnú cenu.

Dostupnosť a cena
PC skriňa Genesis Irid 400 RGB je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov za doporučenú koncovú cenu 69 EUR vrátane DPH.

www: http://genesis-zone.com/en/product/irid-400-gaming-pc-case/

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Špecifikácie

  • Typ skrine: Midi Tower
  • Formát základnej dosky: ATX, Micro ATX, Mini ITX
  • Počet rozširujúcich slotov: 7
  • Pozície pre ventilátory: Horný 2 × 120/140 mm, čelný 3 × 120 mm, alebo 2 × 140 mm, zadný 1 × 120/140 mm
  • Počet predinštalovaných ventilátorov: 4 (čelný 3 × 120 mm ARGB, zadný 1 × 120 mm)
  • Max. výška chladiča CPU: 180 mm
  • Max. dĺžka grafickej karty: 395 mm
  • Výška skrine: 469 mm
  • Šírka skrine: 216 mm
  • Hĺbka skrine: 450 mm

Značky: