Vo výbave by takisto nemal chýbať nový vlajkový čipset Snapdragon 8 Gen 1+.

Iba nedávno sa objavili správy z portálu DxOMark, že fotoaparáty modelu OnePlus 10 Pro nepatria ku špičke a je čo zlepšovať. Pre značku OnePlus je tu však stále možnosť reparátu, pretože sa očakáva, že tento rok sa dočkáme aj modelu OnePlus Ultra, ktorý by mal nedostatky fotoaparátov odstrániť. 

Portál GSMArena teraz informuje, čoho by sme sa mohli dočkať pri modeli OnePlus 10 Ultra. Podľa prvých správ to skutočne vyzerá tak, že OnePlus sa bude snažiť pri modeli Ultra odstrániť všetky nedostatky, ktoré sa objavili v modeli 10 Pro. Hlavným vylepšením zostavy fotoaparátov modelu 10 Ultra sa má údajne stať periskopický fotoaparát, čím by sa tento model stal prvým OnePlus telefónom, ktorý by ho dostal do svojej výbavy.

OnePlus 10 UltraZdroj: GSMArena
OnePlus 10 Ultra s periskopickým fotoaparátom

Aj napriek tomu, že nepoznáme žiadne ďalšie detaily o fotovýbave tohto telefónu, leaker Brar potvrdzuje, že OnePlus 10 Ultra dostane najnovší čipset Snapdragon 8 Gen 1+, ktorý bude vyrábaný 4 nm procesom.

Okrem tejto “nadupanej novinky” sa očakáva, že OnePlus tento rok predstaví aj model OnePlus 10 v dvoch konfiguráciách s Dimensity 9000 a Snapdragonom 8 Gen 1. Okrem nich prinesie aj telefóny Nord s Dimensity 8000 a Snapdragon 888 a dokonca aj telefón s čipsetom Snapdragon 7 Gen 1. 

Nechajme sa teda prekvapiť, kedy OnePlus tieto telefóny uvedie na trh. Očakávame, že novinky zo série Nord budú predstavené ako prvé.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.