Titánový rámik má ovládnuť celú sériu Samsung Galaxy S24.

Modely zo série Samsung Galaxy S24 majú budúci rok priniesť viacero vylepšení. Jedným z nich má byť aj vylepšenie v oblasti konštrukcie, keďže taký model s prívlastkom Ultra už nemá využívať zakrivené hrany displeja, namiesto toho uvidíme displej plochý. Nie je to však jedinou významnou zmenou, ktorú nová séria smartfónov prinesie.

Už pred niekoľkými týždňami sa začalo špekulovať o tom, že prémiový model s prívlastkom Ultra získa aj titánový rámik. Takýto rámik len nedávno priniesli smartfóny zo série iPhone 15, pričom po rovnakom trende má siahnuť aj Samsung. Zdá sa však, že prémiový Galaxy S24 Ultra nebude jediným smartfónom s takýmto rámikom, informuje portál sammobile.com.

Séria Samsung Galaxy S24 s titánovým rámikom

Titánový rámik má byť ďalším kozmetickým prvkom, ktorý budú zrejme využívať viacerí poprední výrobcovia smartfónov. V sérii iPhone 15 najskôr získal obrovský úspech, no neskôr, keď vyplávali na povrch informácie o jeho nekvalitnom spracovaní či prehrievaní, už nebol takým hitom. Po rovnakom prvku konštrukcie má ale siahnuť aj Samsung.

Samsung Galaxy S23Zdroj: TOUCHIT
Samsung Galaxy S23

Práve séria Samsung Galaxy S24 by mala v prípade všetkých troch smartfónov, teda Galaxy S24, Galaxy S24+ aj Galaxy S24 Ultra, získať titánový bočný rámik. Modely by teda mohli získať o niečo prémiovejší nádych, čím si bezpochyby získajú veľkú pozornosť medzi fanúšikmi. Či sa však úniky potvrdia pravdepodobne zistíme až na predstavení smartfónov, ktoré by malo prebehnúť už v januári budúceho roka.

Skoršie predstavenie smartfónov

Nedávne úniky poukázali aj na skoršie predstavenie modelov zo série Samsung Galaxy S24. Vlajková séria smartfónov od Samsungu zvyčajne na trh prichádza začiatkom roka, pričom pre konferenciu Galaxy Unpacked si výrobca vyberá zvyčajne mesiac február. Nakoľko však aj konkurenčné smartfóny predstavujú svoje vlajkové lode skôr, je skutočne pravdepodobné, že sa novinky taktiež ukážu skôr.

Skoršie úniky poukazovali aj na konkrétny dátum predstavenia. Týmto dátumom má byť 18. január 2024, no informácie zatiaľ nie sú potvrdené. Očakávame teda, že Samsung skôr či neskôr bude navádzať svojich fanúšikov ku správnemu dátumu predstavenia.

Zdroj: sammobile.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.