WhatsApp prináša novú funkciu, ktorá bude dostupná pre používateľov webovej verzie.

Aj vám sa možno niekedy stalo, že ste potrebovali nájsť konkrétnu správu vo vašej konverzácii, no nevedeli ste ju nájsť. Skúšali ste tak rôzne kľúčové slová, ktoré by sa s touto správou mohli spájať, no napriek tomu to bolo komplikované. Služba WhatsApp však teraz prináša možnosť vyhľadávania konkrétnej správy podľa dátumu či obdobia odoslania, pričom sa to vzťahuje na webového klienta.

Určite viete, že služba WhatsApp sa dá využívať aj v rámci iných zariadení ako je len smartfón a nová funkcia teraz prichádza práve do webu. Na novú funkciu upozornil portál wabetainfo.com, ktorý sa dlhodobo zaoberá novými funkciami, ktoré do komunikačnej platformy pribúdajú.

WhatsApp prináša vyhľadávanie podľa dátumu

Vyhľadávanie správy podľa konkrétneho dátumu či obdobia bude zatiaľ k dispozícii len vo webovej verzii služby WhatsApp. V každom prípade ide o skvelú funkciu, ktorá používateľom uľahčí vyhľadávanie správ, ku ktorým sa chcú dostať. Nebudú tak musieť dlho hľadať v histórii konverzácie konkrétne informácie či premýšľať nad kľúčovými slovami, ktoré by sa mohli tejto správy týkať. Jednoducho si len zadajú do vyhľadávača dátum či konkrétne obdobie, kedy by správa mohla byť odoslaná.

Funkcia je zatiaľ v štádiu vývoja, nie je teda dostupná ani pre používateľov beta verzie služby WhatsApp. V blízkej dobe sa však pravdepodobne dostane do beta testovania a následne medzi všetkých používateľov. Na túto situáciu si však budú musieť ešte chvíľu počkať.

Platforma je v poslednej dobe samá novinka

Nových funkcií pre službu WhatsApp v poslednej dobe určite nie je málo. Len pred pár dňami sme sa dozvedeli o vývoji funkcie, ktorá ponúkne vlastné kódy ku konverzáciám. Svoje konverzácie si teda budete môcť chrániť pod dodatočným kódom, nie len kódom aplikácie.

Okrem toho sa chystá aj možnosť odpovedania pomocou reakcie na jeden konkrétny obrázok či video v galérii. WhatsApp sa však má v blízkej dobe otvoriť ďalším službám a je možné, že mobilná aplikácia bude slúžiť aj pre vaše konverzácie napríklad v Messengeri či iných službách.

Zdroj: wabetainfo.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.