Najvýraznejšia zmena iba len príde.

Samsung sa v týchto dňoch intenzívne pripravuje na jednu z najväčších konferencií Galaxy Unpacked. Kórejská spoločnosť už 10. júla v Paríži predstaví skladateľné zariadenia Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6, nové inteligentné hodinky série Galaxy Watch7, vrátane modelu Galaxy Watch Ultra, ako aj nové slúchadlá Galaxy Buds3 a Buds3 Pro. Všetky fotografie týchto pripravovaných noviniek si môžete pozrieť aj na tomto odkaze.

Ako sa menili slúchadlá Galaxy Buds od SamsunguZdroj: Samsung
Ako sa menili slúchadlá Galaxy Buds od Samsungu

Samsung krátko pred predstavením tejto skutočne bohatej nádielky zariadení zverejnil aj pohľad do histórie série slúchadiel Galaxy Buds, ktoré sa na trhu prvýkrát objavili už v roku 2019 ako Galaxy Buds. O rok neskôr boli predstavené Galaxy Buds+. Nielenže sa tieto slúchadlá podobali na prvú generáciu, ale zároveň ponúkali vylepšenie v tej správnej oblasti. Buds+ oproti pôvodnej verzii mali až dvojnásobnú výdrž batérie, čo Samsungu prinieslo nové výzvy.

Samsung Galaxy BudsZdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds

V roku 2021 sa na scéne objavila prvá generácia slúchadiel Galaxy Buds Pro a aj verzia Galaxy Buds2. V roku 2022 na ne nadviazal model Galaxy Buds2 Pro, ktoré aj nás v redakcii dokázali veľmi milo prekvapiť. 

Samsung Galaxy Buds+Zdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds+

Táto časová os zároveň naznačuje, že Samsungu trvalo skutočne dlho, pokým sa rozhodol predstaviť novú generáciu slúchadiel Galaxy Buds3 a Galaxy Buds3 Pro. Na druhej strane nie sme z tohto rozhodnutia vôbec prekvapení, pretože séria slúchadiel z roku 2022 sa skutočne vydarila, avšak tá prichádzajúca zmení všetko zaužívané, čo Samsung doteraz v oblasti slúchadiel uviedol na trh.

Samsung Galaxy Buds2Zdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds2

Popri hardvérových a funkčných vylepšeniach sa v prípade série Galaxy Buds3 očakáva, že obidve verzie prídu s celkom novým dizajnom, ktorý preslávili slúchadlá Apple AirPods/AirPods Pro. To znamená, že aj slúchadlá Galaxy Buds budú mať stonky, ktoré poskytnú nielen lepšiu stabilitu v ušiach, ale aj lepšie možnosti ovládania.

Samsung Galaxy Buds ProZdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung však tvrdí, že jeho séria Galaxy Buds3 sa „odlišuje od ostatných bezdrôtových slúchadiel dostupných na trhu vylepšenou kvalitou zvuku, pohodlným prispôsobením a inteligentnejším zvukovým zážitkom poháňaným Galaxy AI“. Okrem toho sme sami zvedaví na podsvietenie, ktoré údajne bude súčasťou modelu Galaxy Buds3 Pro.

Samsung Galaxy Buds2 ProZdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds2 Pro

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.