Tešiť sa môžete na nové skladacie smartfóny, smart hodinky a slúchaldá.

Samsung pred pár dňami oficiálne potvrdil, že novú várku svojich zariadení predstaví už 10. júla 2024 na udalosti Galaxy Unpacked. Kórejský výrobca v rámci oficiálnej pozvánky uviedol, že „prichádza ďalšia generácia umelej inteligencie Galaxy AI. Tentokrát prenikne do skladacích telefónov Galaxy Z a do celého ekosystému Galaxy„.

Je teda zrejmé, že hlavným lákadlom Galaxy Unpacked budú skladacie smartfóny Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6. Okrem nich by sme sa mali dočkať aj smart hodiniek Samsung Galaxy Watch7 a úplne nových hodiniek Samsung Galaxy Watch Ultra, ktoré zaujmú dizajnom a výbavou. Pôjde o doteraz najprémiovejšie hodinky, ktoré Samsung vyrobil.

A Samsung by mal predstaviť aj nové slúchadlá Samsung Galaxy Buds3 (Pro) s dizajnom, ktorý je síce tradičný, avšak v prípade tohto výrobcu sme sa s ním doteraz priveľmi nestretávali.

Všetky pripravované novinky v predstihu odhalil Evan Blass, ktorý prostredníctvom newslettera Leakmail rozposlal fotografie pripravovaných produktov:

Samsung Galaxy Z Fold6Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Z Fold6
Samsung Galaxy Z Flip6Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Z Flip6
Samsung Galaxy Watch UltraZdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Watch Ultra
Samsung Galaxy Watch UltraZdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Watch Ultra
Samsung Galaxy Watch7Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Watch7
Samsung Galaxy Watch7Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Watch7
Samsung Galaxy Buds3 ProZdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Buds3 Pro
Samsung Galaxy Buds3Zdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Buds3

Zdroj: Evan Blass

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit