Zdá sa, že sa máme na čo tešiť.

Do predstavenia nových zariadení kórejskej spoločnosti zostáva iba niekoľko dní. Samsung 10. júla usporiada konferenciu Unpacked, na ktorej  predstaví skladateľné zariadenia Galaxy Z Flip6 a Galaxy Z Fold6, a nové inteligentné hodinky série Galaxy Watch7, vrátane modelu Galaxy Watch Ultra. S blížiacom sa predstavením týchto zariadení sa čoraz častejšie objavujú aj informácie o nových slúchadlách série Galaxy Buds3.

Samsung Galaxy Buds3 ProZdroj: EvanBlass
Samsung Galaxy Buds3 Pro

V súvislosti s novými slúchadlami sa objavili potvrdzujúce správy o ich prepracovanom dizajne, avšak pri základnom modeli Galaxy Buds3 existujú určité nezrovnalosti. Pred pár dňami sa na internete síce objavilo údajné predajné balenie, pričom najnovší obrázok tento dizajn nepotvrdil. Ak by sme sa mali prikloniť k jednému z týchto dizajnov, tak ten predchádzajúci by sme pokojne označili ako falošný kvôli nepresvedčivému dizajnu balenia. 

Predajné balenie Samsung Galaxy Buds3Zdroj: AndroidAuthority
Nedávno zverejnené predajné balenie Samsung Galaxy Buds3

Nový príspevok výrobcu puzdier teraz odhalil Galaxy Buds 3. Potvrdzuje nový dizajn so stopkou, čím sa tieto slúchadlá ešte viac priblížia slúchadlám Apple AirPods Pro alebo ďalším podobným modelom. Je pritom zaujímavé, že tieto Galaxy Buds3 sú výrazne odlišné od fotografie s “predajným balením”, ktorá sa na internete objavila pred pár dňami. Na novom obrázku Galaxy Buds3 vyzerajú oveľa lepšie, čo by mohlo zodpovedať aj predstavám viacerých ľudí. Tento dizajn je zároveň podobný tomu z mozaikového obrázka modelu Galaxy Buds3 Pro (obrázok vyššie).

Galaxy Buds3 by mali mať odolnosť proti prachu a vode na úrovni IP57, podporu 24-bitového zvuku pri 96 kHz, ANC, až 24-hodinovú výdrž batérie, pričom samotné slúchadlá poskytnú pri zapnutom ANC dobu prehrávania na úrovni až 5 hodín. 

Cena pripravovaných Galaxy Buds3 a Buds3 Pro zatiaľ nie je známa, avšak mohla by sa pohybovať na úrovni 230 eur pre model Pro a 150 eur pre základný model Buds3.

Zdroj: X.com/01\TR_repiV

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.