Do jej predstavenia zostáva iba pár dní.

Konferencia Made by Google sa bude konať o pár dní, pričom fanúšikovia Pixel zariadení sa môžu už teraz tešiť na poriadne veľkú nádielku nielen smartfónov, ale aj nových hodiniek Pixel Watch 3 a softvéru. Jedným z hlavných lákadiel konferencie bude aj Pixel 9 Pro XL, avšak veľkú pozornosť na seba určite strhne aj skladateľný Pixel 9 Pro Fold, ktorý bude jeden zo štyroch smartfónov, ktoré Google už 13. augusta predstaví verejnosti.

Google Pixel 9 Pro FoldZdroj: EvanBlass

Hoci informácie o sérii Pixel telefónov roka 2024 a ich cien putujú internetom pomerne dlhý čas, tak dokonalý pohľad na ne-skladateľné modely ponúka aj séria obrázkov, ktorú nájdete v tomto článku. K týmto renderom sa tentokrát pripája aj séria obrázkov skladateľného Pixel 9 Pro Fold, ktoré opäť zverejnil známy leaker Evan Blass.

Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian

Zdroj: Evan Blass

Je takmer isté, že tri klasické modely série Pixel 9 budú na trh uvedené už koncom tohto mesiaca, ale skladateľný model sa na trhu objaví približne o mesiac neskôr. Očakáva sa, že bude k dispozícii iba v dvoch farebných verziách Porcelain a Obsidian, čiže tak, ako je vyobrazený na najnovších renderoch.

Google Pixel 9 Pro Fold Porcelain

Zdroj: Evan Blass

Ďalšie tri obrázky modelu Pixel 9 Pro Fold s alternatívnymi uhlami pohľadu zverejnil Arsène Lupin. Prvé dva zobrazujú Pixel 9 Pro Fold v polootvorenom stave, pričom tretí obrázok ponúka bočný pohľad na hrúbku zariadenia a ostrovček s fotoaparátmi. Očakáva sa, že tie by sa mali skladať zo 48 Mpx hlavného fotoaparátu, 10,5 Mpx fotoaparátu s teleobjektívom a 12 Mpx ultraširokouhlého fotoaparátu. Zostavu uzatvárajú dva 10 Mpx selfie fotoaparáty.

Zdroj: Arsène Lupin

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.