Model HONOR Magic7 Pro sa bude podobať na predchádzajúcu generáciu smartfónu.

Značka HONOR tento rok predstavila skutočnú vlajkovú loď aj na globálnom trhu. Je ňou model HONOR Magic6 Pro, ktorý bol pre globálny trh odhalený vo februári v rámci konferencie MWC v španielskej Barcelone. Tento smartfón sprevádzalo množstvo pozitívnych ohlasov najmä pre jeho fotoaparát, no skvelé výsledky obdržal aj pre výdrž batérie, rýchlosť nabíjania či prémiový displej.

Čínsky výrobca smartfónov a inej elektroniky však už teraz pracuje na ďalšej generácii telefónu, ktorým bude HONOR Magic7 Pro. Očakáva sa, že tento telefón bude predstavený už v najbližších mesiacoch pre región Číny, neskôr sa dostane aj na globálny trh. Na internete sa však už teraz objavil render smartfónu, ktorý bude pravdepodobne opäť pionierom medzi vlajkovými loďami.

HONOR Magic7 Pro v prvej podobe

Smartfón od spoločnosti HONOR v novej generácii vsadí na už zaužívaný dizajn. Už model HONOR Magic5 Pro pritom vsadil na zaujímavý dizajn s veľkým modulom fotoaparátu, avšak Magic6 Pro tento dizajn dotiahol takmer do dokonalosti. Aj vďaka tomu sú smartfóny značky HONOR neprehliadnuteľné a už na prvý pohľad je vidno o aký smartfón ide. Tento dizajn by si tak mal adaptovať aj pripravovaný Magic7 Pro, ktorý by podľa renderu mal ponúknuť štyri senzory umiestnené vo výraznom ostrovčeku.

Render, ktorý zverejnil na sociálnej sieti X známy leaker venujúci sa téme značiek Huawei a HONOR, obsahuje aj informácie o fotoaparáte. Jedným zo snímačov fotoaparátu by tak mal byť 200 Mpx ISOCELL HP3 od Samsungu. Hlavným snímačom fotoaparátu má byť 50 Mpx OV50K od OmniVision a aj ultraširokouhlý snímač fotoaparátu by mal mať 50 Mpx. Štvrtým senzorom by mal byť LiDAR senzor.

V rámci renderu je smartfón vyobrazený v bielej farbe, pričom biela v prípade tohto telefónu nie je jednoliata. Dizajn je teda zaujímavý a pripomína prírodné prvky. Či však nakoniec HONOR vsadí na tento dizajn ešte nie je potvrdené. Model Magic7 Pro by sa však mohol predstaviť už v novembri tohto roka, teda aspoň pre čínsky trh.

Zdroj: X (@RODENT950), gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.