Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 38. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Fotky Google dostali funkciu, ktorú mali mať roky

Google Fotky sú najlepšou aplikáciou na zálohovanie a úpravu fotografií v systémoch iOS a Android. Google do nich iba prednedávnom pridal viaceré šikovné funkcie. Jedna z nich umožní vyhľadávať informácie v snímkach pomocou AI a používateľom umožní klásť otázky priamo službe Google Fotky, ktorá na základe snímok poskytne oveľa presnejšie výsledky a odpovede. Samotný názov novej funkcie vystihuje jej základný princíp fungovania, ktorý priamo vyzýva na používanie novinky Ask Photos, čiže spýtajte sa fotiek.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. iOS 18 prináša množstvo nových funkcií, zaktualizujte si svoj iPhone

Tohtoročná veľká aktualizácia pre iPhony je dostupná na stiahnutie. Apple sprístupnil systém iOS 18, ktorý prináša viacero noviniek, aj keď na funkcie umelej inteligencie s názvom Apple Intelligence si ešte musíme počkať – a v krajinách Európskej únie to platí dvojnásobne.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. O2 výrazne zlacnilo smartfóny Samsung, Xiaomi, Honor, hodinky Galaxy Watch Ultra a ďalšie zariadenia

O2 spustilo špeciálnu Black Friday ponuku, ktorá potrvá do 17. októbra. Operátor zlacnil smartfóny Samsung, Xiaomi, Honor a ďalšie, domáce spotrebiče, audio techniku či inteligentné hodinky. Kompletný zoznam zlacnených produktov nájdete na webe O2, to najzaujímavejšie uvádzame aj v tomto článku.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Windows 11 24H2: Novinky, ktoré nás čakajú

Verzia 24H2 bude obsahovať viacero funkcií, ktoré sme už videli, no zatiaľ nie sú plošne dostupné. Ide napríklad o rozšírenie formátov archivácie, ktoré zatiaľ nemá každý používateľ. Okrem opráv ponesie nové vydanie niekoľko na pohľad viditeľných zlepšení, nielen opravy chýb. Novinkám vo Windows 11 sme sa venovali aj v našom článku a takisto prinášame informácie inšpirované webom Windows Central.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. DJI uvádza akčnú kameru ACTION 5 PRO. Je lepšia ako GoPro Hero 13?

Je to takmer presne rok, keď DJI uviedla svoju predchádzajúcu generáciu akčnej kamery a celkom jasne ide po krku dlhodobej stálici v tomto odbore, teda akčnej kamere od GoPro.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Huawei Watch GT 5 Pro: Oni ma fakt počúvajú (RECENZIA)

Hodinky série Huawei Watch GT sú dlhodobo obľúbené aj na Slovensku. Už niekoľko rokov ponúkajú atraktívnu kombináciu štýlového dizajnu, dlhej výdrže batérie a funkcií, ktoré stačia mnohým používateľom.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: